κτιριο οπαπ αε

OΠΑΠ: Νέος CEO με φόντο το διαδίκτυο

κτιριο οπαπ αεΣτη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου τοποθετείται ο Damian Cope, ενώ ο Kamil Ziegler θα συνεχίσει να διατελεί Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΔΣ. Από 1η Ιουλίου 2016 οι αλλαγές.

Την απόφασή του να διαχωρίσει τους ρόλους του Προέδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου ανακοίνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΠΑΠ, με ημερομηνία έναρξης ισχύος την 1η Ιουλίου 2016.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της πλατφόρμας, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να ενισχύσει την ανώτατη διοικητική ομάδα της Πλατφόρμας και να τοποθετήσει τον Damian Cope ως Διευθύνοντα Σύμβουλο της Πλατφόρμας από την 1η Ιουλίου 2016.

Ο Kamil Ziegler, ο οποίος ηγείται του OΠΑΠ ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος από τον Οκτώβριο του 2013, θα συνεχίσει να διατελεί Εκτελεστικός Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβούλιου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο καλωσορίζει τον Damian Cope και πιστεύει ότι η μεγάλη του εμπειρία στον κλάδο των τυχερών παιγνίων σε συνδυασμό με τις διοικητικές του ικανότητες θα προσδώσουν αξία στην ανάπτυξη και στο μέλλον της Πλατφόρμας.

Ο Damian Cope έχει περισσότερα από 18 έτη εμπειρίας στον κλάδο των τυχερών παιγνίων, με πιο πρόσφατη αυτήν στην πλατφόρμα Ladbrokes Plc, που διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος Διεθνών Δραστηριοτήτων. Στη Ladbrokes ήταν υπεύθυνος για όλες τις επίγειες και διαδικτυακές δραστηριότητες στοιχηματισμού και τυχερών παιγνίων εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου. Στις χώρες ευθύνης του συμπεριλαμβάνονταν η Ισπανία, το Βέλγιο, η Δανία, η Ιρλανδία και η Αυστραλία. Ο Damian ήταν επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Sportium Apuestas Deportivas, κοινοπραξίας αθλητικού στοιχηματισμού με τον Όμιλο Cirsa. Στο παρελθόν έχει διατελέσει Γενικός Διευθυντής Τεχνολογιών Πληροφορικής και Διευθύνων Σύμβουλος Ecommerce του Ομίλου Gala Coral. Επίσης κατείχε ανώτερες διοικητικές θέσεις στις Blue Square και Rank Group Plc. Ο Damian είναι πτυχιούχος Νομικής του Πανεπιστημίου Bristol του Ηνωμένου Βασιλείου.

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα μεγάλη τιμή που θα αναλάβω τον ρόλο του Διευθύνοντος Συμβούλου του OΠΑΠ, μίας ευρέως αναγνωρισμένης πλατφόρμας τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς. Τα τελευταία τρία χρόνια ο OΠΑΠ υπό τη δυναμική ηγεσία και καθοδήγηση του Kamil Ziegler άλλαξε σημαντικά και σημείωσε μεγάλη πρόοδο. Προσβλέπω στη στενή μου συνεργασία με τον Kamil Ziegler και όλους τους εργαζόμενους στον OΠΑΠ, για να οικοδομήσουμε ένα ακόμη πιο λαμπρό μέλλον για την πλατφόρμα», ανέφερε ο Damian.

Στην ανακοίνωσή του ο OΠΑΠ αναφέρει πως “το Διοικητικό Συμβούλιο αναγνωρίζει τα επιτεύγματα του Kamil Ziegler στην ενίσχυση της απόδοσης του OΠΑΠ, καθώς και την επιτυχημένη αναδιοργάνωσή του και τον ευχαριστεί για τα πολύ καλά αποτελέσματα που σημείωσε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο πιστεύει ακράδαντα ότι με τη νέα του ενισχυμένη σύνθεση, με διακριτούς τους ρόλους του Προέδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου, σύμφωνα με τις βέλτιστες διεθνείς εταιρικές πρακτικές, θα καταστεί ακόμη πιο αποτελεσματικό και παραγωγικό και ο OΠΑΠ θα δημιουργήσει ένα ισχυρό μέλλον για τους πελάτες, τους μετόχους, τους πράκτορες, τους συνεργάτες και τους εργαζόμενούς του».

Πηγή: euro2day.gr

 

Κορυφαία Nόμιμα Καζίνο

Broker Bonus Rating Review Open Account

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα, τις προσφορές* και τα live παιχνίδια που κυκλοφορούν!

Παίζεις, κερδίζεις, επιβραβεύεσαι!
  • ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ Μαζεύεις coins & ανταμείβεσαι
  • BLUE LOUNGE Κερδίζεις έπαθλα* σε κάθε milestone
  • GOLDEN LOUNGE Μεγαλύτερα έπαθλα* για εσένα
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ