Δωρεαν Φρουτακια Σαγκαη

Πως θα σας φαινόταν να παίξετε φρουτάκια 🍒 με κινέζικη θεματολογία; Δεν θα ήταν διασκεδαστικό να μπείτε στην ιδιαίτερη κουλτούρα των Κινέζων, μέσα από τους κουλοχέρηδες; Εμείς θα σας παρουσιάσουμε τα καλύτερα κινέζικα φρουτακια και εσείς αφήστε την φαντασία σας, να σας μεταφέρει νοερά μέχρι την Σαγκάη ⛩️. Στα κινέζικα παιχνίδια live, συνδυάζεται η αρχαία παράδοση των Κινέζων, με τα μοντέρνα γραφικά να ζωντανεύουν τους μύθους που υπάρχουν στην κινέζικη κουλτούρα.

Τα κινέζικα φρουτάκια είναι πολύ διαδεδομένα και ο λόγος φαίνεται πως είναι η ωραία σχεδίαση τους, τα ζωηρά χρώματα αλλά και οι δυνατοί ήχοι που τα συνοδεύουν. Είναι διαφορετικά από τα συνηθισμένα και οι παίκτες έχουν την περιέργεια να τα εξερευνήσουν. Ένας κινέζικος μύθος λέει οτι πληρώνουν 🤑 καλά, αλλά μένει να διαπιστώσετε αν είναι μύθος όντως ή πραγματικότητα. Στον τρόπο live παιχνιδιού δεν διαφέρουν από τους κλασικούς κουλοχέρηδες 🎰, αλλά η σχεδίαση τους είναι αυτή που τα κάνει μοναδικά. Παρακάτω θα δείτε τα καλύτερα φρουτάκια με θεματολογία την αρχαία κινέζικη μυθολογία και όχι μόνο. Δράκοι, Panda και αυτοκράτορες θα σας κάνουν να τα λατρέψετε ⬇️

Τα καλύτερα κινέζικα φρουτάκια

88 Fortunes

Το 2016 η Scientific Games δημιούργησε το φρουτάκι 88 Fortunes, το οποίο είναι ένας τζάκποτ* προοδευτικός κουλοχέρης, ο οποίος διαθέτει 243 γραμμές πληρωμής και τέσσερα τζάκποτ*, το Mini, το Minor, το Major Size και το Grand Jackpot*. Οι Κινέζοι θεωρούν το 8 τυχερό αριθμό και για αυτό έβαλαν δύο οχτάρια στο φρουτάκι, για την μεγαλύτερη δυνατή τύχη.

⚙️ Χαρακτηριστικά: Το live παιχνίδι διαθέτει 5 τροχούς και 243 γραμμές πληρωμής όπως αναφέραμε και παραπάνω. Τα σύμβολα του είναι εμπνευσμένα από την αρχαία μυθολογία των Κινέζων ⛩️ και τα γραφικά του είναι ζωηρά και διασκεδαστικά. Το RTP του παιχνιδιού live είναι στο τίμιο 95.93%. Υπάρχουν σύμβολα scatter που οδηγούν σε δωρεάν* περιστροφές και εκεί μπορείτε να διεκδικήσετε τα τζάκποτς*. Το χαμηλότερο ποντάρισμα είναι 0,08€ και το maximum στα 88€.

Πως να κερδίσετε στο 88 Fortunes: Υπάρχει επιλογή που ανεβάζει το κόστος, αλλά δίνει περισσότερες πιθανότητες να εμφανιστούν τα scatter, που θα σας στείλουν στα free spins*. Για να διεκδικήσετε το μεγάλο jackpot* πρέπει να παίζετε στο μέγιστο την επιλογή των Gong ㊙️ συμβόλων. Ανάλογα με πόσα σύμβολα παίζετε διεκδικείτε και τα τζάκποτ.


100 Pandas

Ένα πολύ διασκεδαστικό φρουτάκι, με κινέζικο… άρωμα, είναι το 1οο pandas 🐼 της IGT, όπου κυρίαρχο ρόλο στο παιχνίδι live αυτό έχουν τα χαριτωμένα Panda όπως γίνεται εύκολα κατανοητό. Έχει όμορφη σχεδίαση, με τα γραφικά του να είναι έντονα και τους ήχους ευχάριστους.

⚙️ Χαρακτηριστικά: Το live παιχνίδι διαθέτει διάφορα σύμβολα από τα δάση που ζουν τα Panda, με 5 τροχούς και 100 γραμμές πληρωμής, τις οποίες όμως μπορείτε να τις μειώσετε για να μειωθεί και το ποντάρισμα. Το RTP του παιχνιδιού live είναι στο ικανοποιητικό 96.52%. Υπάρχουν διαθέσιμα σύμβολα wilds και scatter που οδηγεί σε bonus γύρους και free spins*. Εκεί ο πολλαπλασιαστής πάει στο Χ2 και υπάρχουν σύμβολα μεγαλύτερης αξίας από το κλασικό live παιχνίδι. Έτσι οι νίκες είναι μεγαλύτερες.

Πως να κερδίσετε στο 100 Pandas: Δεν υπάρχει κάποιο τζάκποτ* που να μπορείτε να διεκδικήσετε, αλλά οι μεγάλες νίκες έρχονται στα free spins*, όπως είπαμε και παραπάνω. Για να οδηγηθείτε σε αυτά, θα πρέπει να βρείτε 3 ή περισσότερα σύμβολα Yin & Yang ☯️, τα οποία θα ξεκλειδώσουν την ειδική λειτουργία.


Dragon’s Temple

Δεν γίνεται να μιλάμε για κινέζικα φρουτάκια, δίχως να υπάρχει κουλοχέρης με δράκο, που είναι το κυρίαρχο ον στην μυθολογία των Κινέζων. Έτσι το Dragon’s Temple 🐉 της IGT είναι must επιλογή για όσους αγαπούν τα φρουτάκια με αυτή τη θεματολογία. Τα 3D γραφικά απογειώνουν την διασκέδαση, σε συνδυασμό με τους δυνατούς ήχους. Έχει γίνει τρομερή δουλειά από την πάροχο.

⚙️ Χαρακτηριστικά: Το παιχνίδι live διαθέτει διάφορα σύμβολα που θυμίζουν τους μύθους της Κίνας, υπάρχουν τα σύμβολα της τράπουλας με πολύ ωραία σχεδίαση, ενώ οι δράκοι λειτουργούν ως wild. Υπάρχει το scatter που είναι το Yin & Yang ☯️, όπου χρειάζεται να βρείτε τουλάχιστον τρία για να μπορέσετε να ξεκλειδώσετε την ειδική λειτουργία. Με 50 γραμμές πληρωμής (προσαρμόζονται και λιγότερες, με μικρότερο ποντάρισμα) και 5 τροχούς, ο συγκεκριμένος κουλοχέρης μπορεί να δώσει μεγάλα ποσά. Το RTP του αγγίζει το 96.53%.

Πως να κερδίσετε στο Dragon’s Temple: Για μεγάλα κέρδη* σε αυτό το φρουτάκι, πρέπει να βρείτε τουλάχιστον τρία scatter για να μπείτε στα free spins*, όπου εκεί μπορείτε να επιλέξετε από τις διαθέσιμες κάρτες που η κάθε μια κρύβει και διαφορετικά free spins* με wild σύμβολα. Οι δράκοι 🐲 μένουν sticky στους τροχούς και τα κέρδη* ξεφεύγουν.


The Legend of Shangri-La: Cluster Pays

Δεν θα μπορούσε να μην έχει δημιουργήσει η NetEnt κουλοχέρη με κινέζικα χαρακτηριστικά και έτσι δημιούργησε το The Legend of Shangri-La: Cluster Pays 🐼. Ένα φρουτάκι με όμορφα γραφικά, πολύ σωστά σχεδιασμένα με απαλά χρώματα που είναι πολύ οικεία στο μάτι. Το κόκκινο Panda που στέκεται στο πλάι του ταμπλό, δίνει ζωντάνια στο live παιχνίδι. Θα σας κερδίσει αυτό το φρουτάκι!

⚙️ Χαρακτηριστικά: Το παιχνίδι live είναι 6 τροχών και μπορεί να πληρώσει καλά. Υπάρχουν σύμβολα μαϊμούς, τίγρης και ελέφαντα προσεκτικά σχεδιασμένα με επιρροή από την κινέζικη μυθολογία. Τα wild αντικαθιστούν όλα τα σύμβολα, εκτός του free spins*. Όσα περισσότερα σύμβολα free spins* εμφανιστούν, τόσο περισσότερες πιθανότητες για δωρεάν* γύρους έχετε. Αν ξεκλειδώσετε την ειδική λειτουργία, τότε τα κέρδη* θα εκτοξευθούν. Είναι φθηνό φρουτάκι 🎰, με μόλις 0.10€ ελάχιστο ποντάρισμα και το μέγιστο φτάνει στα 200€. Υπάρχει και λειτουργία re-spin. To Payout αγγίζει το 96.59%.

Πως να κερδίσετε στο The Legend of Shangri-La: Cluster Pays: Ψάχνετε τουλάχιστον 3 σύμβολα free spins για να μπείτε στην ειδική λειτουργία, όπου σύμβολα wild σε τυχαία σημεία θα κάνουν την εμφάνιση τους με… μαγικό τρόπο. Με λίγο τύχη μπορούν τα… κέρδη* 💰 να ξεφύγουν. Τα γραφικά είναι εντυπωσιακά και σας συναρπάζουν.


Lights

Άλλο ένα καλό σχεδιασμένο φρουτάκι από τη NetEnt, με απλό τρόπο παιχνιδιού live, αλλά και πολύ δυνατά γραφικά που τραβούν την προσοχή αμέσως. Τα wild που υπάρχουν σε κάθε γύρισμα των τροχών, αυξάνουν τις πιθανότητες νίκης και ανεβάζουν την αδρεναλίνη. Η μουσική εναρμονίζεται απόλυτα με το τοπίο των βουνών 🗻 που αχνοφαίνεται πίσω από το ταμπλό.

⚙️ Χαρακτηριστικά: Το live παιχνίδι διαθέτει τα κλασικά σύμβολα της τράπουλας, αλλά και διάφορα σύμβολα φαναριών, το οποίο έχει διαφορετική αξία φυσικά. Με Payout 96.10% το φρουτάκι χαρακτηρίζεται δίκαιο. Διαθέτει 5 τροχούς και 9 γραμμές πληρωμής. Σε κάθε γύρισμα των τροχών υπάρχουν τουλάχιστον 2 wild σε τυχαίες θέσεις. Υπάρχει και η λειτουργία free spins*, στην οποία οδηγείστε εφόσον βρείτε τουλάχιστον τρία scatter.

Πως να κερδίσετε στο Lights: Δεν υπάρχουν πολλές ειδικές λειτουργίες και αυτό που κυνηγάτε, είναι να μπείτε στα free spins*. 3 τουλάχιστον scatter θα σας οδηγήσουν στην ειδική λειτουργία των free spins* για 10 δωρεάν* περιστροφές, με τα τυχαία wild να αυξάνονται και να χαρίζουν μεγάλα κέρδη* 💰.


Emperor’s Garden

Η IGT ξέρει πως να δημιουργεί κλασικά φρουτάκια με μοντέρνα σχεδίαση και ένα τέτοιο παιχνίδι live είναι το Emperor’s Garden 💮. Τα ζωηρά χρώματα, σε συνδυασμό με τα καλό σχεδιασμένα γραφικά και τους ωραίους ήχους, συνθέτουν ένα όμορφο σκηνικό και το live παιχνίδι εξελίσσεται στον κήπο ενός ανάκτορου.

⚙️ Χαρακτηριστικά: Το παιχνίδι live διαθέτει 5 τροχούς και 25 ρυθμιζόμενες γραμμές πληρωμής, όπου περιστρέφονται σύμβολα της τράπουλας σχεδιασμένα σε κινέζικο στυλ, ενώ υπάρχουν σύμβολα από τον αρχαίο κινέζικο πολιτισμό. Διαθέτει wild, scatter και λειτουργία free spins. Υπάρχει επίσης και το κουμπί camble. Το μικρότερο ποντάρισμα είναι στα 0.25€ και το μέγιστο στα 50€.

Πως να κερδίσετε στο Emperor’s Garden: Πρέπει να βρείτε τρία scatter για να οδηγηθείτε στα free spins* και να διεκδικήσετε εκεί μεγάλα κέρδη* 🤑. Δεν υπάρχει κάποια άλλη ειδική λειτουργία στο συγκεκριμένο φρουτάκι.


Zhao Cai Jin Bao

Ο «κολοσσός» που λέγεται Playtech, δημιούργησε το Zhao Cai Jin Bao που είναι ένα κλασικό φρουτάκι 🎰 με αρχαία κινέζικα σύμβολα, που κάνουν πολύ διασκεδαστικό το παιχνίδι live και ο τρόπος παιχνιδιού live είναι πολύ απλός. Σε συνδυασμό με τους παιχνιδιάρικους ήχους, ο κουλοχέρης γίνεται διασκεδαστικός.

⚙️ Χαρακτηριστικά: Το παιχνίδι live διαθέτει 5 κυλίνδρους και 9 γραμμές πληρωμής, όπου θα βρείτε αρχαία σύμβολα της κινέζικης κουλτούρας που έχουν μεγάλη αξία. Υπάρχουν και τα σύμβολα της τράπουλας με τα οποία συμπληρώνεται το ταμπλό. Δεν υπάρχει ειδική λειτουργία bonus γύρων ή free spins*. 

Πως να κερδίσετε στο Emperor’s Garden: Από την στιγμή που δεν υπάρχουν μπόνους γύροι ή κάποια άλλη ειδική λειτουργία, αυτό που αναζητάτε σε αυτό το live παιχνίδι, είναι τα σύμβολα που πληρώνουν πολύ και συγκεκριμένα το λιοντάρι 🦁 ή τον δράκο 🐉, που αν συνδυαστούν σωστά, μπορούν να δώσουν μεγάλες νίκες.


Huangdi the Yellow Emperor

Στην κινέζικη παράδοση, ο αυτοκράτορας ανέκαθεν ήταν το κορυφαίο πρόσωπο και λατρευόταν σαν θεός στη Κίνα και το φρουτάκι Huangdi the Yellow Emperor, είναι αφιερωμένο στον κίτρινο αυτοκράτορα. Ένα πολύ διασκεδαστικό φρουτάκι 🍒από την Microogaming, με απλή σχεδίαση που φαίνεται πολύ οικείο στους παίκτες.

⚙️ Χαρακτηριστικά: Το froytaki διαθέτει 5 τροχούς και 25 γραμμές πληρωμής. Το χαμηλότερο ποντάρισμα είναι στα 0.25€ και το μάξιμουμ φτάνει τα 125€. Υπάρχουν τα κλασικά σύμβολα της τράπουλας, διάφορα σύμβολα με θεματολογία τον αυτοκράτορα, ενώ υπάρχει σύμβολο wild 🐉 αλλά και scatter.

Πως να κερδίσετε στο Huangdi the Yellow Emperor: Μπορεί να δίνει συχνές νίκες το παιχνίδι live, αλλά σε σχέση με άλλα κινέζικα φρουτάκια, δεν πληρώνει τόσο καλά. Πάντως αν πετύχετε τα τρία scatter που απαιτούνται, ξεκλειδώνετε την ειδική λειτουργία των 15 free spins*, όπου μπορείτε να κερδίσετε σημαντικό αριθμό νομισμάτων.

Nothing to Show Right Now

It appears whatever you were looking for is no longer here or perhaps wasn't here to begin with. You might want to try starting over from the homepage to see if you can find what you're after from there.

Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα, τις προσφορές* και τα live παιχνίδια που κυκλοφορούν!

Εκπληκτική προσφορά* γνωριμίας!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ