Όροι Χρήσης

Καλωσήρθες στον ιστόχωρο του froytakia777.gr. Εδώ θα βρεις τoν πληρέστερο οδηγό για τα νόμιμα καζίνο στην Ελλάδα, για τις πλατφόρμες παρόχους του λογισμικού, για τα παιχνιδια καζινο και για το στοιχημα στο ίντερνετ. Επίσης στο froytakia777.gr μπορείτε να παίξετε δωρεαν φρουτακια, χωρίς εγγραφή, ταυτοποίηση στοιχειων και ρίσκο απώλειας χρημάτων. Η επίσκεψη και χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου αποτελεί ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων χρήσης, που αναφέρονται παρακάτω, οι οποίοι ισχύουν αμέσως από την πρώτη σας επίσκεψη σε αυτόν. Επισημαίνεται ότι οι όροι χρήσης μπορούν να επικαιροποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

  • Το σύνολο του περιεχομένου πλην των δωρεάν Slots αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του froytakia777.gr, προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας, περί σημάτων, περί ευρεσιτεχνιών, περί αθέμιτου ανταγωνισμού, κ.λπ. και διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Οποιαδήποτε αναδημοσίευση επιτρέπεται με την τοποθέτηση ενεργού link του froytakia777.gr. Οτιδήποτε άλλο, συνιστά κατάφωρη παραβίαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας και διώκεται ποινικά.
  • Τα Δωρεάν Φρουτάκια που περιέχονται στο site αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των ιστοσελίδων που τα κατασκεύασαν. Στο froytakia777.gr αναφέρεται ρητά σε κάθε slot ποια πλατφόρμα το έχει κατασκευάσει. Σ’ εμάς ανήκει ο κόπος να τα συγκεντρώσουμε και να σας τα προσφέρουμε.
  • Το www.froytakia777.gr απευθύνεται μόνο σε άτομα που έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας και έχουν συμπληρώσει το απαιτούμενο όριο ηλικίας για να συμμετέχουν σε τυχερά παιχνίδια στο διαδίκτυο.
  • Το περιεχόμενο του www.froytakia777.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί πρόταση ή συμβουλή για παρακίνηση ή καθοδήγηση για συμμετοχή σε τυχερά παιχνίδια. Το υλικό που αναρτάται στο ιστότοπο, έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε τις πιο έγκυρες πληροφορίες ενδέχεται να υπάρχουν και παραλήψεις. Το froytakia777.gr δεν εγγυάται στους επισκέπτες του για την εγκυρότητα των πληροφοριών και των ειδήσεων και σε καμία περίπτωση δε φέρει καμία ευθύνη για τις επιλογές οποιουδήποτε επισκέπτη.
  • Στο froytakia777.gr παρέχεται η δυνατότητα πρόσβασης σε δικτυακούς τόπους τρίτων (third party) μέσα από κατάλληλους συνδέσμους (links) ή με άλλους τρόπους παραπομπής σε αυτούς. Η τοποθέτηση των συνδέσμων αυτών (links) και άλλων τρόπων παραπομπής σε δικτυακούς τόπους τρίτων δεν αποτελεί ένδειξη έγκρισης ή αποδοχής του περιεχομένου των αντίστοιχων δικτυακών τόπων από εμάς και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο τους (ενδεικτικά : διαφημίσεις, προωθητικές ενέργειες, διαγωνισμούς, υπηρεσίες, προϊόντα, κ.λπ.) ούτε για τις πρακτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων ή την ακρίβεια των υλικών/πληροφοριών, που υπάρχουν σε αυτούς. Εάν ο επισκέπτης/ χρήστης του παρόντος δικτυακού τόπου αποφασίσει να χρησιμοποιήσει διαμέσου των συνδέσμων αυτών (links) ή των άλλων τρόπων παραπομπής κάποιον από τους δικτυακούς τόπους τρίτων, αποδέχεται ότι πράττει τούτο με δική του ευθύνη.
  • Το froytakia777.gr στην προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει τη δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω των σχολίων που υπάρχουν κάτω από κάθε άρθρο ξεχωριστά. Aπαγορεύονται σχόλια, και παντώς τύπου άλλο υλικό προσβλητικό, υβριστικό, μειωτικό ως προς την προσωπικότητα, την υπόληψη και το χαρακτήρα τρίτου προσώπου. Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Τη νομική ευθύνη ενός τέτοιου σχολίου, αν δεν εντοπιστεί από τον/τους διαχειριστές του ιστότοπου φέρει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ο συγγραφέας της, ως φυσικό πρόσωπο.
  • Δείτε περισσότερα για την πολιτική χρήσης των Cookies από το froytakia777.gr