Δείτε εδώ όλα τα Προγράμματα Επιβράβευσης (Επιβράβευση πρώτης κατάθεσης) στις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες. Κλικάρετε το κουμπί Επίσκεψη μεταβαίνετε στην ιστοσελίδα του κάθε στοιχηματικολυ site. Tα προγράμματα επιβράβευσης πρώτης κατάθεσης είναι μια μοναδική ευκαιρία να παίξετε στοίχημα στο ίντερνετ με μεγαλύτερο κεφάλαιο. Εκμεταλλευτείτε τα και αυξήστε τα κέρδη σας.

Τι προσέχουμε στα προγράμματα επιβράβευσης

  1. Πριν επιλέξουμε στοιχηματική πλατφόρμα διαβάζουμε προσεκτικά τους όρους που απαιτούνται ώστε τα κέρδη που έχουν προκύψει από την αρχική κατάθεση συν το πρόγραμμα επιβράβευσης  να καταστούν αναλήψιμα.
  2. Πριν καταθέσουμε σε μια στοιχηματική ιστοσελίδα ολοκληρώνουμε την ταυτοποίηση στοιχείων.
  3. Αφού πάρουμε το ΟΚ ελέγχουμε εάν χρειάζεται να δηλώσουμε κωδικό για να πιστωθεί το extra ποσό επιβράβευσης στο λογαριασμό μας.
  4. Για οποιοδήποτε πρόβλημα δε διστάζουμε να επικοινωνήσουμε με το τμήμα εξυπηρέτησης του στοιχηματικού ιστότοπου.

Σύμφωνα με τον κανονισμό εμπορικής επικοινωνίας της ΕΕΕΠ απαγορεύονται ρητά να χρησιμοποιούνται οι λέξεις που αναγράφουν «Bonus – Μπόνους – Μπονους Εγγραφης – Bonus Eggrafis – Bet Bonus – Στοιχημα Μπονους κλπ”, οι αναφορές σε χρηματικά ποσά (πχ 100% Bonus έως 500€), οι προτροπές τύπου («Παίξε» «Πόνταρε», Στοιχημάτισε» κλπ)… Το Froytakia777.gr ενημερώνει χωρίς να προτρέπει κάποιον να συμμετέχει σε διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια, σεβόμενο απόλυτα τον κανονισμό!!!

Στοιχηματικες Ιστοσελίδες – Προσφορές

Bookmakers Προσφορές* Βαθμολογία Επίσκεψη
  100% Επιστροφή Χρημάτων* 95 Επίσκεψη
  Αγώνες με 0% γκανιότα 95 Επίσκεψη
ΒetShop Ανανεωμένο Website 91 Επίσκεψη
netbet Προσφορές + Επιβράβευση 100 90 Επίσκεψη
GoalBet Κορυφαίες Αποδόσεις 89 Επίσκεψη
 Υψηλές αποδόσεις στα Γερμανόφωνα  92 Επίσκεψη
Αγώνες με 0% γκανιότα 84 Επίσκεψη
Ευχάριστο Περιβάλλον 80 Επίσκεψη
Καθημερινές Προσφορές* 88 Επίσκεψη
Live Streaming + Cash Out 86 Επίσκεψη
VIP πρόγραμμα 83 Επίσκεψη