Παιχνίδι… διαμάντι από την Blueprint Gaming

Παιχνίδι… διαμάντι από την Blueprint Gaming

Έτοιμοι για ένα νέο ταξίδι στον χρόνο και την εποχή που οι κυνηγοί πολύτιμων λίθων έσκαβαν τα βουνά της Άγριας Δύσης! Η Blueprint Gaming έφερε στις οθόνες το Diamond Mine Megaways, ένα φρουτάκι με 117.649 γραμμές απονομής, έξι κυλίνδρους και πληθώρα μηχανισμών. Ο χρήστης μπαίνει στα μαγικά και μυστηριώδη ορυχεία της Βορείου Αμερικής, εκεί όπου οι χρυσοθήρες αναζητούσαν όχι μόνο την περιπέτεια, αλλά και έναν τρόπο να προσθέσουν… λάμψη πολύτιμων λίθων!

Έτσι είναι το καζίνο σήμερα! | 21+

Στο φόντο, κυριαρχεί ένα κλασικό τοπίο Άγριας Δύσης, με την έρημο και τους βράχους να στέλνουν άμεσα το μήνυμα για την… τοποθεσία, στην οποία βρίσκεται το ορυχείο. Στους έξι κυλίνδρους, πέρα από τα σύμβολα της τράπουλας (9,10, J,Q,K,A), τα οποία έχουν χαρακτήρα… σαλούν, προσγειώνονται και όλα τα σύνεργα μιας εκσκαφής στα έγκατα της γης. Φανοστάτες, αξίνες, φτυάρια και φυσικά ο χαμογελαστός χρυσωρύχος παρελαύνουν στην οθόνη, με τους εύστοχους συνδυασμούς να προκύπτουν από αριστερά προς τα δεξιά.

Diamond Mine Megaways, καθημερινές προσφορές* και μεγάλα έπαθλα*. Αντέχεις περισσότερη αδρεναλίνη; | 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Όπως συμβαίνει συνήθως στα παιχνίδια Megaways, σε κάθε κύλινδρο τα σύμβολα που μπορεί να εμφανιστούν ανά περιστροφή, ποικίλουν από τρία έως και έξι, αυξομειώνοντας τις γραμμές απονομής, ενώ αντίστοιχα στους κυλίνδρους 2,3,4,5 υπάρχει μια ακόμα γραμμή στο πλέγμα. Κάθε συνδυασμός που προκύπτει, χρειάζεται τουλάχιστον τρία ίδια σύμβολα σε διαδοχικές γραμμές, ενεργοποιώντας τη λειτουργία Cascade. Έτσι, κάθε ένα που μετέχει σε έναν συνδυασμό, εξαφανίζεται και εμφανίζεται το επόμενο στη σειρά, ώστε να προκύψουν νέοι συνδυασμοί. Τέλος, το διαμάντι συνιστά το wild του παιχνιδιού και αντίστοιχα, το βαρέλι με το δυναμίτη, όπου εμφανίζεται, μετατρέπει όλα τα βαρέλια του πλέγματος στο ίδιο σύμβολο!

Παιχνίδι άλλου επιπέδου, το Diamond Mine Megaways παίζει εδώ. Φρουτάκι με έξι κυλίνδρους, 117.649 γραμμές απονομής και wilds! |21+

21+. Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα, τις προσφορές* και τα live παιχνίδια που κυκλοφορούν!

Εκπληκτική προσφορά* γνωριμίας!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ