Νέο Πριμ Από τη 2winbet

2winbet Bonus: Νέο μεγαλύτερο 100% μπoνους μέχρι 200 ευρώ!

Ανοίξτε το λογαριασμό σας στην 2winbet.gr, κάντε την πρώτη σας κατάθεση (αν θέλετε να λάβετε το μεγαλύτερο μπόνους εγγραφής που είναι 200 ευρώ θα πρέπει να καταθέσετε 200 ευρώ) και παράλληλα κάντε και ταυτοποίηση του λογαριασμού σας στέλνοντας τα απαραίτητα έγγραφα (ταυτότητα 2 όψεις, πρόσφατο λογαριασμό ΔΕΚΟ ή κινητής τηλεφωνίας, ή αν δεν έχετε κάποιο από τα παραπάνω μία υπεύθυνη δήλωση του Νόμου 1599/86 επικυρωμένη από ΚΕΠ στο e-mail [email protected]

Αν η πρώτη σας κατάθεση είναι 200 ευρώ θα λάβετε άλλα 200 μπόνους.

Οποιαδήποτε κατάθεση κάτω από 200 ευρώ θα λάβει αντίστοιχο 100% μπόνους του ποσού που θα καταθέσετε, πχ:κατάθεση 100 ευρώ θα λάβει 1οο ευρώ μπόνους κ.ο.κ

Για να μπορέσετε να κάνετε ανάληψη μπόνους και αρχική κατάθεση πρέπει να πονταριστούν 8 φορές σε απόδοση 1.80 σε διάστημα 60 ημερών
Το μπόνους πιστώνεται με όλους τους τρόπους πληρωμής που θα βρείτε στο 2winbet.gr και δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στον τρόπο που θα επιλέξετε να κάνετε την αρχική σας κατάθεση.

Το μπόνους θα πιστωθεί εντός 24 ωρών στον λογαριασμό σας.

Eπισκεφτείτε την 2WinBet

Όροι και Προυποθέσεις Μπονους

100% μπόνους μέχρι 200 ευρώ

1. Κάνετε εγγραφή, καταθέστε χρήματα, προχωρήστε σε ταυτοποίηση του λογαριασμού σας και θα δικαιούστε μπόνους 100% της κατάθεσης σας ως 200 €.

Η ταυτοποίηση αλλά και η πίστωση του μπόνους γίνεται ύστερα από ενημέρωση του πελάτη αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) εντός 24 ωρών.

2. Για να μπορείτε να κάνετε ανάληψη παρακαλώ στοιχηματίστε το ποσό της κατάθεσης σας και το μπόνους επί οκτώ (8) φορές .

3. Στις αγορές Ασιατικό Χάντικαπ, Draw No Bet ( Ισοπαλία όχι Στοίχημα ), Void ( Ακυρωμένα Στοιχήματα ), Στοιχήματα που χρησιμοποίησαν την υπηρεσία cashout ή στοιχήματα που έχουν ελάχιστη απόδοση κάτω από 1.80 δεν υπολογίζονται στο συνολικό τζιράρισμα του μπόνους.

4. Οι πελάτες πρέπει να ζητήσουν το μπόνους και να συμπληρώσουν τον απαιτούμενο τζίρο μέσα σε 60 μέρες από την πρώτη κατάθεση. Αν ο τζίρος δεν ολοκληρωθεί σε 60 μέρες, το μπόνους αφαιρείται.

5. Η 2winbet προσφορά μπόνους δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά εγγραφής.

6. Προσφέρεται μόνο ένα μπόνους ανά άτομο, ανά οικογένεια, ανά νοικοκυριό, ανά διεύθυνση, ανά email, τηλέφωνο, μέθοδο πληρωμής, αριθμό κάρτας, υπολογιστή, χώρο δημόσιας χρήσης υπολογιστών (βιβλιοθήκες, πανεπιστήμια κλπ). Το μπόνους προσφέρεται αποκλειστικά στο πρώτο άτομο που θα αποτανθεί με τα πιο πάνω στοιχεία.

7. Σε περίπτωση παραβίασης οποιουδήποτε όρου ή σε περίπτωση που υπάρχει ένδειξη ότι με μια σειρά από στοιχήματα που τοποθετούνται από τον πελάτη ή από μια ομάδα πελατών, εγγυούνται σίγουρο κέρδος ανεξάρτητα από την εξέλιξη του γεγονότος, η 2winbet διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει το μπόνους, να ακυρώσει τα στοιχήματα ή να τα ρυθμίσει στις σωστές αποδόσεις. Επιπροσθέτως, η 2winbet διατηρεί το δικαίωμα να επιβάλει χρέωση στον πελάτη ποσού που ισούται μέχρι και με την αξία του μπόνους ή του δωρεάν στοιχήματος, ώστε να καλύψει σχετικά έξοδα ή διοικητικά τέλη ύψους 75 €, ή οποιαδήποτε έξοδα που προκύψουν και ορίζονται κατά την κρίση της πλατφόρμας. Επιπλέον διατηρούμε το δικαίωμα να ζητήσουμε από τον πελάτη να προσκομίσει επαρκή αποδεικτικά έγγραφα, προστατεύοντας τα στοιχεία του πελάτη, πριν προχωρήσουμε στην πίστωση μπόνους ή δωρεάν στοιχήματος στο λογαριασμό.

8. Στοιχήματα με αποδόσεις μικρότερες από 1,80, δεν υπολογίζονται στο τζίρο για το μπόνους.

9. Οι προσφορές της πλατφόρμας μας προορίζονται για παίκτες που παίζουν για ψυχαγωγία και είναι στην κρίση της πλατφόρμας αν ο κάθε παίκτης δικαιούται την προσφορά.

Eπισκεφτείτε την 2WinBet

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα, τις προσφορές* και τα live παιχνίδια που κυκλοφορούν!

Παίζεις, κερδίζεις, επιβραβεύεσαι!
  • ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ Μαζεύεις coins & ανταμείβεσαι
  • BLUE LOUNGE Κερδίζεις έπαθλα* σε κάθε milestone
  • GOLDEN LOUNGE Μεγαλύτερα έπαθλα* για εσένα
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ