Το Betsson Foundation και «O Άλλος Άνθρωπος» μαγείρεψαν μαζί στην Πλ. Αριστοτέλους

Το Σάββατο 11 Μαρτίου η κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» με την υποστήριξη του Προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας Betsson Foundation, συγκεντρώθηκε στην Πλατεία Αριστοτέλους, όπου μαγείρεψε και μοίρασε 100 μερίδες φαγητού.

Όπως και οι ίδιοι τονίζουν δε πρόκειται για συσσίτιο αλλά για γεύματα αγάπης και για το λόγο αυτό όταν μαγειρεύουν τρώνε όλοι μαζί.

Το μαγείρεμα ξεκίνησε από νωρίς με χαμόγελο και το γεύμα ήταν vegan και πιο συγκεκριμένα κριθαρώτο με λαχανικά και σαλάτα.

Ο κόσμος που περνούσε από την Πλατεία Αριστοτέλους ανταποκρίθηκε θετικά όταν μάθαινε το σκοπό της συγκέντρωσης, ενώ υπήρχαν αρκετοί  που γνώριζαν ήδη τη δράση της κοινωνικής κουζίνας.

Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς προσέφεραν στο κουτί οικονομικής ενίσχυσης του «ο Άλλος Άνθρωπος» προκειμένου να συνεχίσει να μοιράζει χαμόγελα στους συνανθρώπους μας.

Ο «Άλλος Άνθρωπος» βρίσκεται διαρκώς όπου υπάρχει ανάγκη προσφέροντας αλληλεγγύη χωρίς καμία απολύτως διάκριση εδώ και 12 χρόνια! Μόνο ο άνθρωπος για τον συνάνθρωπό του και όπως λέει και ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ο άνθρωπος πίσω από την ιδέα αυτή, «Ο Άλλος Άνθρωπος είμαι εγώ, είσαι εσύ, είμαστε όλοι μας».

Το Betsson Foundation θα συνεχίσει να στηρίζει τις δράσεις του «Ο Άλλος Άνθρωπος». Εάν θέλετε γίνετε κι εσείς να γίνετε μέρος των δράσεων που τρέχει «Ο Άλλος Άνθρωπος» μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατώντας εδώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα, τις προσφορές* και τα live παιχνίδια που κυκλοφορούν!

ΠΕΤΡΑ, ΨΑΛΙΔΙ... ΔΩΡΟ*!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ευκαιρία για έπαθλο* καθημερινά με δωρεάν συμμετοχή!
  • ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΓΡΑΦΗ Βήμα 1ο
  • 1η ΚΑΤΑΘΕΣΗ Βήμα 2ο
  • ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ* Βήμα 3ο
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ