Έκλεψαν δελτίο αξίας 252.000€!

Ο κ. Μάκης Ιορδανόπουλος ήταν ανάμεσα στους υπερτυχερούς της Κλήρωσης του Τζόκερ, την περασμένη Κυριακή (5/12), καθώς κέρδισε 252.000€! Πριν καλά-καλά πανηγυρίσει την επιτυχία του, το δελτίο έκανε… φτερά!

Μια μέρα μετά την κλήρωση, ο κ. Ιορδανόπουλος επισκέπτηκε το πρακτορείο του χωριού του (Κρηνίδες Καβάλας), όπου επιβεβαιώθηκε η επιτυχία του:

Αμέσως μετά, επέστρεψε σπίτι του, άφησε το δελτίο, και βγήκε για να γιορτάσει κερνώντας τους φίλους του. Ωστόσο, λογάριασε χωρίς τον… ποντικό-ξενοδόχο, καθώς όταν γύρισε στην οικία του, διαπίστωσε πως το νικηφόρο δελτίο του, είχε κλαπεί!

Ο ίδιος δήλωσε: «Είχα εμπιστοσύνη στους ανθρώπους και δεν περίμενα να μου κλέψει κανείς το δελτίο. Ήμουν πολύ χαρούμενος που κέρδισα γιατί αυτά τα χρήματα τα είχα μεγάλη ανάγκη. Τα έχω χαμένα τώρα».

Οι αρχές ήδη διεξάγουν έρευνα σχετικά με το περιστατικό, με το θύμα και το δικηγόρο του να έχουν κινήσει ήδη τις διαδικασίες, προκειμένου να μην εξαργυρωθεί το δελτίο. Ο δικηγόρος, κ. Βονικάκης, σημείωσε: «Από τη στιγμή που η διαδικασία που αφορά την είσπραξη έχει παγώσει, δεν μπορεί και να ολοκληρωθεί η κλοπή, δεν μπορεί κανένας άλλος εκτός του τυχερού να εισπράξει τα χρήματα».

Παίξε Νόμιμα στα κορυφαία Online Casino Live:

[uap_book_cas_short limit=”5″]

Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα, τις προσφορές* και τα live παιχνίδια που κυκλοφορούν!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «COMBO440»
  • 120 ΔΩΡΑ* ΑΜΕΣΩΣ
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ