Δωρεάν φρουτάκια αστέρια

Φρουτάκια με αστέρια. Αρέσουν στους περισσότερους λάτρεις των παλιών κλασικών κουλοχέρηδων και είναι πλούσια σε σύμβολα όπως τα iconic πλέον bar, 7αρια, φρούτα, καμπάνες κ.λπ. Αποτελούνται συνήθως από 3-5 τροχούς (3 γραμμών) και 10 γραμμές πληρωμής αν και, όπως θα δείτε στην συνέχεια, μπορείς εύκολα να βρεις τίτλους με περισσότερες. Είτε έχουν την μορφή wild, scatter ή απλού συμβόλου αυξημένης πληρωμής, τα αστέρια προσδίδουν μία συναρπαστική πινελιά που κάνει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστό.

Τα 5 καλύτερα φρουτάκια με αστέρια

Ποια όμως είναι τα καλύτερα slot με αστέρια που μπορείτε να παίξετε; Αξίζουν περισσότερο από τα υπόλοιπα φρουτάκια; Προσφέρει κάποιο από αυτά την δυνατότητα νίκης jackpot*; Συνεχίστε να διαβάζετε και θα σας λυθούν όλες οι απορίες!

No.5 Starburst

Το Starburst δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα μας αλλά για να είμαστε ειλικρινείς δεν μπορούσαμε να το τοποθετήσουμε πιο ψηλά στην κατάταξη. Όπως προδίδει και το όνομα του, το παιχνίδι αποτελείται από μια έκρηξη αστεριών. Τι εννοούμε με αυτό;

Κάθε φορά που εμφανίζεται το wild (αστέρι) εξαπλώνεται σε ολόκληρο τον τροχό. Βέβαια, όπως ήταν αναμενόμενο, η NetEnt σχεδίασε το φρουτάκι με τέτοιο τρόπο ώστε τα wild να εμφανίζονται μόνο στους 3 μεσαίους τροχούς. Αυτό το feature βοηθάει πολύ στο να πετύχετε την μέγιστη νίκη η οποία δεν είναι μεγαλύτερη του 500x. Αυτή η σχετικά εύκολη αποστολή είναι και η αιτία της παρουσίας του εν λόγω παιχνιδιού στην λίστα μας.

Εκτός αυτού καλό θα ήταν να γνωρίζετε μερικές ακόμα χρήσιμες λεπτομέρειες σχετικά με το Starburst. Το ποντάρισμα ξεκινάει στα 0.10€ και φτάνει τα 20€ (το μέγιστο που προβλέπεται από την τρέχουσα νομοθεσία). Το παιχνίδι διαθέτει 10 γραμμές πληρωμής και το RTP του είναι 95.05%, ποσοστό αρκετά ικανοποιητικό αν αναλογιστείς ότι πρόκειται για φρουτάκι χαμηλής διακύμανσης.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
RTP 95.05%
Όρια Πονταρίσματος 0.10€ – 20€
Γραμμές Πληρωμής 10
Μεταβλητότητα Χαμηλή
Μέγιστη Νίκη 500x

No.4 Starmania

Πρόκειται για ένα παιχνίδι που συνήθως περνάει απαρατήρητο κάτι που είναι εντελώς άδικο μιας και το εν λόγω φρουτάκι προσφέρει εξαιρετικές λειτουργίες που δύσκολα θα βρεις σε παρόμοια παιχνίδια. Φέρνει λίγο στο Starburst που αναφέραμε προηγουμένως μιας και εδώ οι νίκες σχηματίζονται και από τις δύο πλευρές του ταμπλό.

Σε συνδυασμό με το υψηλό 97.86% RTP, το παιχνίδι της Scientific Games (SG) υπόσχεται συνεχείς νίκες. Εξάλλου, αναφερόμαστε σε φρουτάκι με χαμηλό δείκτη διακύμανσης οπότε οι μικρές με μεγάλη συχνότητα νίκες είναι πιθανότερες από τις σπανιότερες που πληρώνουν καλά. Βέβαια, ο πολλαπλασιαστής νίκης δεν μπορεί να ξεπεράσει τα 500x που σε συνδυασμό με τα όρια πονταρίσματος (0,10€ – 2€) καθιστά την μέγιστη νίκη στα 1000€.

Το Starmania πληρώνει σε 10 γραμμές (στην ουσία 20 αφού οι νίκες σχηματίζονται και από δεξιά προς τα αριστερά) με τον στόχο να μην είναι άλλος από την συγκέντρωση 3 scatter που θα σας ανταμείψει με 10 δωρεάν* περιστροφές με πρόσθετα wilds.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
RTP 97.86%
Όρια Πονταρίσματος 0.10€ – 2€
Γραμμές Πληρωμής 10
Μεταβλητότητα Χαμηλή
Μέγιστη Νίκη 500x

No.3 Super 25 Stars

Οι περισσότεροι από εσάς δεν θα είστε οικείοι με την Red Rake Gaming και συνεπώς ούτε θα γνωρίζατε την ύπαρξη του συγκεκριμένου τίτλου. Το Super 25 Stars αν και στην όψη θυμίζει αρκετά κλασσικό φρουτάκι (μέχρι και το background αποτελείται από κουλοχέρηδες) το παιχνίδι «μοντερνίζει» αρκετά αφού συνδυάζει μια ποικιλία από ειδικά χαρακτηριστικά όπως 3 τζάκποτ* και διάφορες μπόνους* λειτουργίες.

Τα σύμβολα που περιέχουν αστέρια δεν παίζουν στις απλές περιστροφές παρά μόνο στις ειδικές λειτουργίες οπότε μην σας φανεί περίεργο αν αργούν να εμφανιστούν. Το παιχνίδι είναι αρκετά διαφορετικό από τα συνηθισμένα φρουτάκια με αστέρια. Υπάρχουν 30 γραμμές που πληρώνουν από αριστερά προς τα δεξιά αλλά όχι και το αντίθετο. Η θεωρητική επιστροφή στον παίκτη είναι καθορισμένη στο 95.3%, ποσοστό αρκετά ικανοποιητικό αν αναλογιστείς την μεγάλη ποσότητα ειδικών λειτουργιών και διαθέσιμων συμβόλων.

Άπαξ και καταφέρετε να κάνετε trigger τα free spins* τότε υπάρχει πιθανότητα να κερδίσετε μέχρι και 20 περιστροφές με 3x πολλαπλασιαστή νίκης. Όλα αυτά βέβαια περιορίζονται αρκετά από το όριο μέγιστης νίκης του παιχνιδιού που δεν είναι άλλο από 1,336x. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε μέσα στο 2022 οπότε είναι λογικό να μην έχει προσελκύσει ακόμα φανατικό κοινό!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
RTP 95.3%
Όρια Πονταρίσματος 0.30€ – 9€
Γραμμές Πληρωμής 30
Μεταβλητότητα Χαμηλή-Μεσαία
Μέγιστη Νίκη 1336x

No.2 Extra Stars

Πλησιάζουμε την κορυφή της λίστας και δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε ένα από τα «αστέρια» της Amusnet Interactive (μέχρι πρότινος EGT). Ο λόγος γίνεται για το Extra Stars, ένα φρουτάκι κλασικού τύπου όπου τα κύρια σύμβολα είναι ζουμερά φρούτα όπως μπανάνες, σταφύλια, πορτοκάλια και τα συναφή. Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε πρώτο είναι η δυνατότητα πονταρίσματος σε 1 γραμμή πληρωμής (από τις 10) με μόλις 1 λεπτό του ευρώ! Το μέγιστο ποντάρισμα φτάνει τα 20€ ενώ όριο νίκης είναι 1000x.

Το μπαλαντέρ εμφανίζεται μόνο στους 3 ενδιάμεσους τροχούς, επεκτείνεται σε ολόκληρο τον αντίστοιχο τροχό και κάνει trigger ένα respin. Κάθε φορά που εμφανίζεται νέο wild σε άλλο τροχό τότε η διαδικασία επαναλαμβάνεται. Έτσι αυξάνεται η πιθανότητα επίτευξης μεγάλου κέρδους, κάτι που μπορείτε να συνδυάσετε με την επιλογή διπλασιασμού για μία ευκαιρία να μεγαλώσετε το ποσό νίκης.

Όπως και σε άλλα παιχνίδια του παρόχου, υπάρχει μια μικρή αλλά υπαρκτή πιθανότητα να κάνετε trigger μια ειδική λειτουργία μέσω της οποίας μπορείτε να κερδίσετε ένα από τα 4 διαθέσιμα τζακποτ*.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
RTP 95.78%
Όρια Πονταρίσματος 0.01€ – 20€
Γραμμές Πληρωμής 10
Μεταβλητότητα Μεσαία
Μέγιστη Νίκη 1000x

No.1 Super Fire 7s

Την κορυφή της λίστας μας κατακτά το θρυλικό φρουτάκι της Inspired Gaming. Ο πρώτος λόγος που το Super Fire 7s έχει τόσους πολλούς φανατικούς ακολούθους δεν είναι άλλος από την μέγιστη 2500x νίκη που μπορείς να κερδίσεις αν εμφανιστούν 5 scatter. Ακόμα και να σου έρθουν 4 και πάλι θα βγεις κερδισμένος κατά 50x το ποντάρισμα σου.

Όπως και στο Extra Stars που αναφέραμε προηγουμένως, τα wild εμφανίζονται μόνο στους 3 μεσαίους τροχούς και αντικαθιστούν όλα τα σύμβολα εκτός του scatter (αστέρι). Πρόκειται για ένα φρουτάκι μεσαίας προς υψηλής διακύμανσης οπότε μην απογοητευτείτε αν δεν προκύπτουν συνεχόμενες νίκες. Αν επιμείνετε μπορεί και να ανταμειφθείτε αλλά πάντα να θυμάστε να παίζετε με σύνεση.

Τέλος, καλό θα ήταν να αναφέρουμε ότι το παιχνίδι πληρώνει σε 40 γραμμές πράγμα που αυξάνει την πιθανότητα νίκης σε μεγάλο βαθμό. Επιπλέον, η θεωρητική επιστροφή στον παίκτη κυμαίνεται στο 96.50% που είναι ένα αρκετά καλό ποσοστό, συγκριτικά πάντα με τα υπόλοιπα φρουτάκια με αστέρια.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
RTP 96.50%
Όρια Πονταρίσματος 0.20€ – 20€
Γραμμές Πληρωμής 40
Μεταβλητότητα Μεσαία-Υψηλή
Μέγιστη Νίκη 2500x

Αξίζουν τα φρουτάκια με αστέρια;

Αυτό εξαρτάται από το τι είδος παίκτης είστε. Σίγουρα αξίζουν μια δοκιμή αν σας αρέσουν τα πιο κλασικά, παραδοσιακά φρουτάκια που θυμίζουν κουλοχέρηδες του παλιού καιρού. Αντιλαμβανόμαστε πως η μέγιστη νίκη είναι μικρότερη σε σχέση με τους περισσότερους μοντέρνους τίτλους αλλά το να κερδίσετε είναι αντικειμενικά ευκολότερο. Τέλος, τα φρουτάκια με αστέρια έχουν μια άλλη ξεχωριστή αίγλη που δύσκολα θα συναντήσετε σε άλλα παιχνίδια. Τα αγαπάμε και ελπίζουμε να τα αγαπήσετε και εσείς το ίδιο. Καλό παιχνίδι!

Σχόλια 3
Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα, τις προσφορές* και τα live παιχνίδια που κυκλοφορούν!

Παίζεις, κερδίζεις, επιβραβεύεσαι!
  • ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ Μαζεύεις coins & ανταμείβεσαι
  • BLUE LOUNGE Κερδίζεις έπαθλα* σε κάθε milestone
  • GOLDEN LOUNGE Μεγαλύτερα έπαθλα* για εσένα
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ