Φρουτάκια με προσφορά*

Είναι γεγονός πως όλοι μας νιώθουμε υπέροχα όταν λαμβάνουμε μια απροσδόκητη έκπληξη που ισοδυναμεί με μια πολύ χρήσιμη ανταμοιβή για κάτι που κάναμε. Κάτι τέτοιο ισχύει και στα δωρεάν online φρουτάκια με μπόνους, όπου το μόνο που δεν γνωρίζετε είναι το πότε θα έρθει αυτή η απροσδόκητη έκπληξη! Αλλά μόλις η τύχη σας χαμογελάσει και ξεκινήσει ο bonus γύρος, θα δείτε ότι πραγματικά άξιζε η αναμονή.

Ένας μπόνους γύρος ξεκλειδώνει κατά τη διάρκεια του κανονικού παιχνιδιού αφού έχετε προσγειώσει στους τροχούς ένα συγκεκριμένο συνδυασμό συμβόλων. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να ελέγξετε τον πίνακα πληρωμών του παιχνιδιού που έχετε επιλέξει για να δείτε τους νικηφόρους συνδυασμούς.

Τα καλύτερα Φρουτάκια με Προσφορά*

Φρουτάκι Πάροχος Ποσοστό Επιστροφής Προτεινόμενο καζίνο
  NETENT 97% Επίσκεψη
  NETENT 97% Επίσκεψη
THUNDERKICK 97% Επίσκεψη
MICROGAMING 97% Επίσκεψη
THUNDERKICK 97.3% Επίσκεψη
NETENT 97.5% Επίσκεψη
THUNDERKICK 97.6% Επίσκεψη
NETENT  97.6% Επίσκεψη
THUNDERKICK 97.6% Επίσκεψη
NETENT 97.8% Επίσκεψη
NETENT 98% Επίσκεψη
QUICKSPIN 98.1% Επίσκεψη
THUNDERKICK 98.6% Επίσκεψη
MICROGAMING 99% Επίσκεψη
NETENT 99% Επίσκεψη

Όλα τα φρουτάκια και ειδικά τα τρισδιάστατα, περιέχουν κάποια ιδιαίτερα διασκεδαστικά παιχνίδια bonus, τα οποία πολύ συχνά διαθέτουν φωτεινά και ζωντανά χρώματα ή αποτελούν ένα μίνι παιχνίδι με ιστορίες αντίστοιχες με την πλοκή και το θέμα του κυρίως παιχνιδιού. Παρ ‘όλα αυτά, υπάρχουν κάποια φρουτάκια με μπόνους όπου ο έξτρα γύρος είναι πολύ απλούστερος. Για παράδειγμα, για να οδηγηθείτε σε έξτρα πληρωμή μέσω του πριμ, πρέπει να επιλέξετε ένα θησαυροφυλάκιο ή κάποιο άλλο αντικείμενο μεταξύ πολλών σε μια νέα οθόνη. Κάθε αντικείμενο κρύβει έναν καθορισμένο αριθμό νομισμάτων ή χρημάτων πίσω από αυτό.

Παρόλο που είναι καθαρά θέμα τύχης το να οδηγηθείτε σε ένα γύρο μπόνους, κάποιοι γύροι απαιτούν αρκετές δεξιότητες, ενώ άλλοι συνεχίζουν να βασίζονται στην τύχη. Το παιχνίδι bonus σας οδηγεί συνήθως στο πιο συχνά εμφανιζόμενο έπαθλο που δεν είναι άλλο από τις δωρεάν περιστροφές, αλλά αυτό είναι κάτι που εξαρτάται από το παιχνίδι που έχετε επιλέξει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

×
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα, προσφορές* και τα νέα φρουτάκια που κυκλοφορούν!