Δείτε εδώ όλα τα Προγράμματα Επιβράβευσης (Επιβράβευση πρώτης κατάθεσης) στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες. Κλικάρετε το κουμπί Επίσκεψη μεταβαίνετε στην ιστοσελίδα της κάθε εταιρίας. Tα προγράμματα επιβράβευσης πρώτης κατάθεσης είναι μια μοναδική ευκαιρία να παίξετε στοίχημα στο ίντερνετ με μεγαλύτερο κεφάλαιο. Εκμεταλλευτείτε τα και αυξήστε τα κέρδη σας.

Τι προσέχουμε στα προγράμματα επιβράβευσης

  1. Πριν επιλέξουμε στοιχηματική εταιρία διαβάζουμε προσεκτικά τους όρους που απαιτούνται ώστε τα κέρδη που έχουν προκύψει από την αρχική κατάθεση συν το πρόγραμμα επιβράβευσης  να καταστούν αναλήψιμα.
  2. Πριν καταθέσουμε σε μια στοιχηματική εταιρία ολοκληρώνουμε την ταυτοποίηση στοιχείων.
  3. Αφού πάρουμε το ΟΚ ελέγχουμε εάν χρειάζεται να δηλώσουμε κωδικό για να πιστωθεί το extra ποσό επιβράβευσης στο λογαριασμό μας.
  4. Για οποιοδήποτε πρόβλημα δε διστάζουμε να επικοινωνήσουμε με την εταιρία.

Σύμφωνα με τον κανονισμό εμπορικής επικοινωνίας της ΕΕΕΠ απαγορεύονται ρητά να χρησιμοποιούνται οι λέξεις που αναγράφουν «Bonus – Μπόνους – Μπονους Εγγραφης – Bonus Eggrafis – Bet Bonus – Στοιχημα Μπονους κλπ”, οι αναφορές σε χρηματικά ποσά (πχ 100% Bonus έως 500€), οι προτροπές τύπου («Παίξε» «Πόνταρε», Στοιχημάτισε» κλπ)… Το Froytakia777.gr ενημερώνει χωρίς να προτρέπει κάποιον να συμμετέχει σε διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια, σεβόμενο απόλυτα τον κανονισμό!!!

Στοιχηματικες Εταιριες – Προσφορές

Bookmakers Προσφορές* Βαθμολογία Επίσκεψη
  Eπιβράβευση 100 + Cash Out 95 Επίσκεψη
ΒetShop Ανανεωμένο Website 91 Επίσκεψη
netbet Προσφορές + Επιβράβευση 100 90 Επίσκεψη
GoalBet Κορυφαίες Αποδόσεις 89 Επίσκεψη
 Υψηλές αποδόσεις στα Γερμανόφωνα  92 Επίσκεψη
Κορυφαία Γραφικά 84 Επίσκεψη
Επιβράβευση 100 83 Επίσκεψη
Ευχάριστο Περιβάλλον 80 Επίσκεψη
sportingbet logo Καθημερινές Προσφορές 88 Επίσκεψη
Επιβράβευση 100 86 Επίσκεψη
VIP πρόγραμμα 83 Επίσκεψη