Καταγγελία Stoiximan

Σήμερα το πρωί λάβαμε το email από ένα φίλο ο οποίος μας κοινοποίησε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τον Στοιχιμαν.

Το froytakia777.gr δημοσιεύει άμεσα το θέμα, ξεκαθαρίζοντας όμως πως η διαφωνία παίκτη με την εταιρία δε σημαίνει πως ο Stoiximan δεν είναι αξιόπιστος ή πως είναι απάτη!

Δημοσιεύουμε την καταγγελία, αναμένουμε την εξέλιξη της υπόθεσης και την αφήνουμε στην κρίση των παικτών!

Update

H εταιρία απάντησε και το πρόβλημα θεωρείται λυμένο!!!

Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω ποιο ήταν το πρόβλημα και ποια είναι η απάντηση της εταιρίας στο froytakia777.gr!

Σας κοινοποιούμε την καταγγελία:

Καλησπέρα,

Εδώ και λίγες μέρες αντιμετωπίzω ένα πρόβλημα με τη Stoiximan σχετικά με ένα στοίχημα που μου έχει καταχωρηθεί σαν χαμένο.

Συγκεκριμένα στον αγώνα Ολυμπιακού – ΑΠΟΕΛ είχα επιλλέξει σαν πρώτη αλλαγή στον αγώνα ομάδα 1 (Ολυμπιακό).

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι έγιναν ταυτόχρονα αλλαγή και από τις δυο ομάδες και υπήρχε σαν αρχική στοιχηματική επιλογή Ομαδα 1 – Ομάδα 2 – Ταυτόχρονα και Κανένας.

Ως εκ τούτου το καταχώρησε χαμένο.

Στην πραγματικότητα οι αλλαγες έγιναν όντως στην ίδια διακοπή του αγώνα άλλα πρώτη έγινε του Ολυμπιακού και μετά ακολούθησε του ΑΠΟΕΛ.

Η ένσταση μου προς την Stoiximan ήταν:
α) να μου στείλει την αρχική επιλογή του στοιχήματος με τις αποδόσεις που δείχνει ότι υπήρχε η επιλογή ταυτόχρονα
β) τον όρο στους στοιχηματικούς της κανόνες που καθορίζει την περίπτωση ταυτόχρονης αλλαγής (όπως το διευκρινίζει για παράδειγμα για τις ταυτόχρονες κίτρινες κάρτες στην ίδια φάση, που θεωρεί πρώτη στην ομάδα που πρώτα χρονικά θα δείξει ο διαιτητής).

Σε όλο τον στοιχηματικό της κανονισμό δεν υπάρχη καμία διευκρίνηση για αυτή την περίπτωση και ορθώς βέβαια γιατί όπως τους έχω πει κατά επανάληψη δεν υπάρχει ο όρος ταυτόχρονα στο ποδόσφαιρο από την στιγμή που δεν σταματάει ο χρόνος όπως στο basket.

Η εταιρεία παρόλα τα μηνύματα μου αρνείται να μου στείλει αυτά τα στοιχεία και θεωρεί λήξαν το γεγονός και το στοίχημα χαμένο

Αναμένω τη γνώμη σας τα σχόλια σας και τις προτάσεις σας για το πως να κινηθώ.

Ευχαριστώ
Γ.Τ.
(Τα στοιχεία του φίλου υπάρχουν στο email αλλά επιλέξαμε να μην τα δημοσιεύσουμε)

Απάντηση:

Αγαπητέ,

Κατ’ αρχάς σ’ ευχαριστούμε για τη συνεισφορά σου στο Site μας!

Από την απάντηση που λάβαμε από την εταιρία πιστεύουμε πως δεν έχεις δίκιο. Επικοινωνήσαμε με την εταιρία Stoiximan και λάβαμε την εξής απάντηση:

Το στοίχημα που παίξατε είχε τέσσερις επιλογές:

 1. Να κάνει πρώτος αλλαγή ο Ολυμπιακός
 2. Να κάνει πρώτος αλλαγή ο ΑΠΟΕΛ
 3. Να κάνουν και οι δύο ομάδες αλλαγή ταυτόχρονα
 4. Να μη γίνουν αλλαγές

Από τη στιγμή που οι αλλαγές όπως λέτε έγιναν στην ίδια διακοπή και κολλητά η μία με την άλλη, η επιλογή 3 είναι αυτή που πληρώνει. Φυσικά δύο αλλαγές δεν μπορούν να γίνουν ταυτόχρονα στο ποδόσφαιρο, όμως η επιλογή 3 σημαίνει να γίνουν οι αλλαγές στην ίδια διακοπή, όπερ και συνέβη.

Η επιλογή 1 είναι αυτή που παίξατε, συνεπώς το στοίχημά σας είναι χαμένο.

Το πρόβλημα θεωρείται λυμένο, καθώς ο παίκτης δεν είχε κάποια βάση στην καταγγελία του

Ο Stoiximan (κάτι που μας τόνισαν και οι υπάλληλοι της εταιρίας) είναι η καλύτερη στοιχηματική εταιρία στην Eλλάδα με καθημερινούς τζίρους εκατομμυρίων ευρώ και με μια μεγάλη βάση ικανοποιημένων παικτών. Θα ήταν χαζό εκ μέρους της εταιρίας να μην πληρώσει ένα στοίχημα, όμως δεν μπορεί να ικανοποιεί παράλογες και καταχρηστικές απαιτήσεις παικτών.

Πρόβλημα με Στοιχηματική Εταιρία. Τι κάνω;

Αν έχετε πραγματικό πρόβλημα με κάποια εταιρία διαβάστε εδώ τι μπορείτε να κάνετε!

1.) Η πρώτη φάση είναι να λύσετε το πρόβλημα με την εταιρία. Εξετάστε αν όντως έχετε δίκιο στο αίτημα σας, γιατί πολλές φορές έχετε πίκρα που χάσατε ένα στοίχημα ή ένα ποντάρισμα στο καζίνο και λειτουργείτε συναισθηματικά παρότι δεν έχετε Δίκιο! Μη χάνετε το χρόνο σας άδικα και μην έχετε αυταπάτες ότι σας κλέβουν ή σας ζημιώνουν. Αν πραγματικά συμβαίνει αυτό διεκδικείστε το δίκιο σας κι εμείς θα είμαστε δίπλα σας.

2.)Αν οι απαντήσεις που λαμβάνετε δε σας ικανοποιούν, τότε θα πρέπει να απευθυνθείτε στην αδειοδοτούσα αρχή, που στην περίπτωση του Στοιχημαν είναι η MGA (Μάλτα).

3.) Aν δεν βγάλετε άκρη με την εταιρία μπορείτε να κάνετε την καταγγελία σας ΕΔΩ.

4.) Διαβάστε τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις παικτών και εταιριών όπως τα δημοσιεύει η MGA.

5.) Προσπαθήστε να είστε αναλυτικός και να περιγράψετε το πρόβλημα σας όσο καλύτερα γίνεται. Από τη στιγμή που κάνατε επίσημη καταγγελία είναι πλέον στη δικαιοδοσία της MGA να κρίνει… Αν δε μείνετε ικανοποιημένος από την απάντηση της MGA υπάρχουν κι άλλοι δρόμοι (νομικοί κλπ…), αλλά ας μη προτρέχουμε!

Το froytakia777.gr θα επικοινωνήσει και με τον Stoiximan κοινοποιώντας του την καταγγελία, ώστε να δοθεί το γρηγορότερο δυνατόν λύση στο πρόβλημα!

Να είστε καλά!

YΓ: Όποιος φίλος θέλει να κάνει μια καταγγελία για κάποια στοιχηματική εταιρία μπορεί να τη στείλει στο contact@froytakia77.gr. Θα χαρούμε να τη δημοσιεύσουμε και να διευκολύνουμε στην επίλυση του προβλήματος.

Comments 20

 1. Στο stoixhan.gr σας κλεβουνε νομμιμα παρανομα δε μαπασχολει σας κλεβουνε οπως κλεψανε κι εμενα χτες ..

  H εταιρεια αυτη εχει βαρεθει να παιρνει πισω στοιχημματα με τι δικαιολογια οτι δωσανε λαθος αποδοσεις .. και να μην αποδιδει κανενα κερδος στους παιχτες ..

  Κοινως παιζεις εναν αγωνα 1000 ευρο με αποδοση 3 .. ειναι να παρεις 3 χιλιαρικα ..

  και σου λεν αφοτου εληξε ο αγωνας μετα απο 10 ωρες οτι ειχανε λαθος αποδοση και δικαιουσε μονο 1000 ευρο επειδη ετσι μας καπνισε ..

  στην περιπτωση μου αυτο το κανανε μεσα σε μια μερα σε 3 στοιχημματα μου ..

  το 1 μου το πιστωσανε που κερδισα και μετα το πηρανε πισω βγαζωντας μειον το λογαριασμο μου δηλαδη οτι τους χρωσταω .. κι τ αλλα δυο δε τα πιστωσαν ποτε ..

  3 στοιχημματα πηραν πισω για λαθος αποδοση σε μια μερα φυσικα καμια λαθος αποδοση δεν υπηρχε , απλα χασανε κι δε θελαν να πληρωσουν τον κοσμο ..

  1. Αν έδωσε λάθος απόδοση, τότε η σωστή ποια ήταν; Άρα στην καλύτερη περίπτωση, σύμφωνα με τη σωστή απόδοση θα έπρεπε να πληρώσει,… λέμε τώρα. Να σου κλέβουν όμως τα χιλιάρικα και ένα στα τρία απλά να σου επιστρέφουν, είναι λίγο χονδρό και αρκετά σοβαρό. Σκέφτομαι για να έχουν κάποιο κέρδος, θα έπρεπε να το κάνουν συνέχεια και σε πολλούς… Κάτι θα ακουγόταν. Μπορείς να στείλεις τουλάχιστον τα στοιχήματα να τα δω; Και εγώ παίχτης είμαι και νέος στο στοίχημαν, να αλλάξω εταιρία αν ευσταθεί.

   1. Post
    Author

    Δυστυχώς Γιάννη πολλές από τις καταγγελίες που δεχόμαστε στο site δεν ευσταθούν ή όταν ζητάμε στοιχεία που να τις στοιχειοθετούν επαρκώς δε τα λαμβάνουμε ποτέ…

    Οι περισσότεροι που γράφουν σχόλιο εδώ κράζουν το Stoiximan που υποτίθεται τους κλέβει αλλά όταν έρχεται η ώρα τον αποδείξεων εξαφανίζονται…

    Αυτό που μπορώ να σε διαβεβαιώσω εγώ είναι πως τον τελευταίο χρόνο λάβαμε δεκάδες καταγγελίες για το Stoiximan και μόνο 2-3 είχαν δίκιο. Και μάλιστα, κάτι που είμαι περήφανος, τους βοηθήσαμε μέσω του site να το βρουν. Το 90% (και ίσως λέω λίγα) των καταγγελιών ήταν άστοχο και υπέκρυπτε από πίσω απάτες τύπου πολλαπλού λογαριασμού, κακή χρήση του bonus κλπ.

    Την καταγγελία παραπάνω τη δημοσιεύσα, παρότι είναι προφανές πως ο παίκτης δεν έχει δίκιο, για να δείτε όλοι το επίπεδο αυτών που καταγγέλουν. Δυστυχώς λόγω προσωπικών δεδομένων δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες στις καταγγελίες, αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι πως ο Stoiximan είναι μια 100% αξιόπιστη εταιρία και αν πράγματι ο παίκτης έχει δίκιο θα το βρει!

   2. σκεψου εναν αγωνα γκραντ γκινιολ μια κερδιζει ο ενας μια ο αλλος και ως εκ τουτου οι αποδοσεις αλλαζουν .. επαιξα αγωνα αποδοση 10 τεννις , που πριν το τελος του αγωνα ηταν 1,0001 υπερ του προτερα αουτσαιντερ .. παροτι κερδισα το στοιχημα στο τελος του αγωνα ..

    κατεληξα να μη μου γυρισουν ουτε το αρχικο μπετ μαλιστα με εβγαλαν μειον .. και μετα μειπαν εχω μηδενικο λογαριασμο .. δηλαδη επαιξα κερδισα και εν τελη εβγαλαν μηδενικο το λογαριασμο μου ..

    ΑΥΤΟΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΕΙΧΑΜΕ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΔΟΣΗ σου προσφεραμε το ΚΑΣ ΑΟΥΤ χωρις να το πατησεις στη σωστη αποδοση 1,0001 …κι οχι σε αποδοση δεκα που το παιξες και κερδισες ετσι απο μονοι τους .. αυτο αμα το διαβασεις καταλαβες τι λεω ..

    Αυτο ομως σημαινει οτι σου γυριζουν τουλαχιστον το μπετ .. πως ομως σε βγαζουν μηδεν ενω κερδισες δες παρακατω ..

    Κι αν αναρωτιεσαι πως βγαινεις μειον και δε παιρνεις τιποτε να στο θεσω απλα να το πιασεις .. με αυτα τα λεφτα που κερδισα .. και μου τα πιστωσαν φυσικα ξαναπαιξα στοιχημα ..

    ΟΜΩΣ ΑΦΟΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ τα ΠΑΡΕΙΣ παροτι τα πιστωσαν ετσι βγαινεις μειον ..

    σου λενε παιζεις με λεφτα που σου πιστωσαμε λαθος αρα εισαι μειον μας χρωστας ..

    και σε εναν αγωνα που κερδισες με αποδοση ΔΕΚΑ .. εν τελη εισαι μειον τους χρωστας κιολας ..

    και σου λεν αυτο ειναι νομμιμο .. ετσι λενε οι οροι ..

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

    1. ΚΟΝΤΟΛΟΓΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ πιο επισημα βεβαια και με δυο λογια και με πηρε 3 μερες να καταλαβω πως με μηδενισαν το λογαριασμο αφου κλασσικα δεν απαντουσαν κιολας ..

     οτι ενα αουτσαιντερ που εχανε ενα μηδεν σετ στο τενις .. και στο δευτερο σετ εχανε με δυο σετ διαφορα και το δινανε αποδοση 10 ..

     σε αυτη τι φαση επαιξα το στοιχημα μου με αποδοση δεκα λογικη αποδοση ..

     παροτι καταφερε να κερδισει εν τελη τον αγωνα η σωστη αποδοση ηταν 1,001 απο 10 που τι δινανε και παιρνεις το στοιχημα σου πισω ..

     ομως αφου μου πιστωσαν τα κερδη πισω .. και εγω τα ξαναπαιξα και κερδισα .. δε μου πιστωσαν και ταλλα δυο κερδισμενα μπετ .. αλλα οχι μονο αυτο .. μου αφαιρεσαν μειον αυτο το ποσον .. επειδη δεν επρεπε να μου το πιστωσουν .. ολα αυτα μετα απο δεκα ωρες ..

     εγω μπηκα να δω αυξημενο λογαριασμο , η εστω επειδη ειχα καταλαβει οτι θα το παρουν πισω να δω πισω το αρχικο μου μπετ και μετα 2 ωρων ειδα ΜΗΔΕΝ στο λογαριασμο μου ενω κερδισα αγωνα με αποδοση 10 ..

     ΤΟ ΜΠΕΤ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΧΑΝΕ ΠΑΙΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ .. ΚΑΙ ΔΕ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ .. εγω με την αφελεια μου να ξαναπαιξω αλλα στοιχηματα που να ξερα παροτι τα κερδισα και αυτα .. οχι μονο δε μου τα πιστωσανε αλλα μου αφαιρεσαν και το ποσο ..

     ΑΜΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΚΕΨΟΥ ΕΜΕΝΑ ΠΟΣΟ ΦΡΙΚΑΡΑ κατ εμε ολες οι εταιρειες ειναι το ιδιο χαιρι δεν εχει να προσεχετε .. εχω κανει αποκλεισμο απο αυτο το σαιτ αλλα ολα ειναι τα ιδια ..

     ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ αλλα σαιτ παιζουνε με αλλες τριχες και δε πληρωνουν τον κοσμακι .. ΑΥΤΑ ΤΕΛΟΣ .. ΦΙΛΙΚΑ ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΤΣΟΓΟ ΓΕΝΙΚΑ ..

 2. Καλησπερα σας.. σας επικροτω για την προσπαθεια αναδιαθρωσης του διαδικτυακου στοιχηματος και για αυτο παραθετω το ερωτημα μου εδω.. εφτιαξα ενα λογαριασμο στην στοιχημαν, εβαλα 300 ευρω μεσα εκανα επιβεβαιωση λογαριασμου και ολα καλα.. επαιζα επαιζα μετα απο κανα μηνα ειχα φτασει 1100 και αποφασισα να κανω μια μικρη αναληψη 200 ευρω αν θυμαμαι καλα.. περασανε μερες και δεν ειχαν βαλει τα χρηματα στο λογαριασμο.. αφου τους ζαλισα λιγο μου στειλαν ενα εμαιλ λεγοντας οτι εχω παραβει καποιους ορους και για αυτο δεν θα παρεις τιποτα απο τα λεφτα αυτα μονο την καταθεση σου πισω.. ρωτω τι ορους εχω παραβει αφου ουτε κανω αρμπινγκ ουτε στημενα τιποτα.. δεν μου δινουν απαντηση μονο γενικοτητες.. σκεφτηκα οτι λες να ειναι οτι ενα ατομο της οικογενειας ειχε ενα λογαριασμο που δεν τον χρησιμοποιουσε εκεινη την περιοδο? αλλα αν ηταν αυτο τοτε τι με αφησαν να παιξω? αφου εκανα επιβεβαιωση και την δεχτηκαν.. για να εχουν ενα win win situation οτι δηλαδη δεν μπορουν να χασουν με τιποτα.. αν κερδισω δεν με πληρωνουν αν χασω που εχανα δηλαδη στην αρχη δεν μου δωσανε τιποτα λεφτα πισω.. πειτε μου σας παρακαλω την γνωμη σας.. γνωριζω οτι σε κλεινουν με το ετσι θελω οτι παιζεις καλα κτλ για να μενουν μονο οι ασχετοι αλλα οχι και αυτο..

  1. Post
   Author

   Καλησπέρα σας,

   Δεν μπορώ να πάρω θέση στο πρόβλημά σας γιατί δεν μπορώ να ξέρω τι πραγματικά έχει συμβεί κι αν αυτά που καταγγέλετε είναι αλήθεια. Το θέμα σας είναι καθαρά θέμα Customer Service του Stoiximan!

   Αν νοιώθετε ότι έχετε δίκιο ζητήστε να μιλήσετε με κάποιο προϋστάμενο κι αν δε συμβεί αυτό κάντε καταγγελία στην MGA (Μάλτα).

   Ελπίζω να σας βοήθησα!

 3. Τι σημαίνει απατη με πολλαπλους λογαριασμους? Ο κάθε νόμιμος πολιτης έχε δικαίωμα να ανοίξει λογαριασμό με ταυτοποίηση.Αν θέλει να πάρει στοιχηματικες συμβουλές από έντυπα,τηλεοραση,ραδιόφωνο,και κάθε είδους ενημέρωση,μπορεί και από την οικογένεια του και τους φίλους του και έχει το δικαίωμα να παίξει από τον ίδιο υπολογιστή και από το ίδιο ίντερνετ καφέ και από το ίδιο σπίτι. Για την stoiximan είναι λένε παράνομο.εμείς μαζευόμαστε φίλοι,οικογένεια,και παίζουμε από το ίδιο σπίτι από την ίδια γραμμή ίντερνετ με το ίδιο WiFi. είναι παράνομο να ανταλλάξουμε στοιχηματικες πληροφορίες??? Και κάτι ακόμα ποια Ελληνική εταιρεία?? Για να βρούμε το δίκιο να πρέπει να τρέχουμε στην Μάλτα??που είναι η ελληνική αρχή να μας δώσει δίκιο?

  1. Post
   Author

   Φίλε πιστεύω καταλαβαίνεις πολύ καλά τι σημαίνει πολλαπλούς λογαριασμούς. Ο Stoiximan και η κάθε στοιχηματική εταιρία θέλει να προστατευτεί από την κακή χρήση των bonus. Κάθε νέος παίκτης δικαιούται μπόνους εγγραφής και φυσικά δεν είναι σωστό κάποιος να παίξει με 10 διαφορετικούς λογαριασμούς και να πάρει 10 φορές το ίδιο μπόνους. Ο όρος αυτός υπάρχει καθαρά γι αυτό το λόγο…

   Αυτό δε συμβαίνει μόνο στο Stoiximan, συμβαίνει σε όλες τις online στοιχηματικές εταιρίες σε όλο τον κόσμο πλην ελαχίστων εξαιρέσεων όπου δεν υπάρχουν μπόνους.

   Αυτός ο όρος φίλε είναι γνωστός ΠΡΙΝ εγγραφείς στον Stoiximan, οπότε από τη στιγμή που εγγράφεσαι τον αποδέχεσαι, δεν είναι προς διαπραγμάτευση. Αν θες να μην υπάρχει αυτός ο όρος πας και παίζεις ΟΠΑΠ και τρως 30% γκανιότα… Η χαμηλή γκανιότα πάει με αυτόν τον όρο πακέτο…

   Επίσης στον Stoiximan υπάρχει όρος ότι απαγορεύεται το arbitrage betting! Aν κάνεις αγοροπωλησία στοιχημάτων δε θα σε βάλει φυλακή, αλλά θα σου κλείσει το λογαριασμό. Μη νομίζετε ότι ο Stoiximan δεν έχει Risk Management… Έχει και μπορεί να αναγνωρίζει τις απάτες..
   Αυτοί είναι οι όροι, ή τους αποδέχεσαι και παίζεις ή δεν παίζεις… Απλά μη νομίζεις πως οι άλλες στοιχηματικές δεν έχουν αυτόν τον όρο…

   Τέλος, ο Stoiximan δεν είναι ελληνική εταιρία… Παρότι διοικείται από Έλληνες και εκεί εργάζονται έλληνες (απ όσο ξέρω πάντα), έχει έδρα τη Μάλτα και η άδεια του είναι στη Μάλτα. Επιπροσθέτως έχει άδεια στην Ελλάδα και στην Κύπρο, αλλά αρμόδια για τη λύση των διαφορών είναι η MGA στη Μάλτα. Δε χρειάζεται να πας στη Μάλτα, κι αν χρειαζόταν η Ryanair σε πάει με 17 ευρώ, οπότε δεν είναι τρελό ποσό. Μπορείς να κάνεις online καταγγελία αν πιστεύεις ότι έχεις δίκιο.

   Αλλά αν έχεις παραβεί τους όρους δε θα δικαιωθείς πολύ απλά γιατί δεν έχεις δίκιο. Ξαναλέω πως μπορεί να διαφωνείς με τους όρους αλλά τους έχεις αποδεχτεί για να παίξεις και άρα οφείλεις να τους τηρείς.

   Ελπίζω να σε κάλυψα, καλή συνέχεια!

   1. Επίσης στον Stoiximan υπάρχει όρος ότι απαγορεύεται το arbitrage betting! Aν κάνεις αγοροπωλησία στοιχημάτων δε θα σε βάλει φυλακή, αλλά θα σου κλείσει το λογαριασμό. Μη νομίζετε ότι ο Stoiximan δεν έχει Risk Management… Έχει και μπορεί να αναγνωρίζει τις απάτες..

    Βρες αυτον τον ορο και ποσταρε τον εδω και βαζω στοιχημα ολη την καβα μου αν υπαρχει τετοιος ορος στον στοιχιμαν,οπως ακριβως τον λες εσυ.
    Κατ αρχην αυτος ο ορος αγαπητε στον στοιχιμαν περι απαγορευσης στρατηγικης arbitrage, υπαρχει ΜΟΝΟ στο μπονους.Με λιγα λογια αν τζιραρεις το μπονους με arbs εχουν δικαιωμα να σου ακυρωσουν το μπονους και οποια κερδη εχουν προελθει.
    Απο εκει και περα αν παιζεις arbs XΩΡΙΣ να εχεις υποχρεωση σε τζιραρισμα μπονους, χωρις να εχεις παρει μπονους, η αν το ειχες παρει στο παρελθον και ειχες ολοκληρωσει το rollover, το μονο που μπορει να σου κανει ειναι να σου βαλει ορια πονταρισματος..Και τα λεφτα σου θα παρεις κανονικα και δεν θα σου κλεισει τον λογαριασμο.Εκτος αν το arb που επαιξες ηταν προφανες λαθος του στοιχιμαν(πχ 15 αποδοση αντι για 1.50) σε μεγαλο arb 15% η 20% +, οποτε σε αυτην την περιπτωση μαζι με το λιμιτ στα ορια θα ακυρωθει και το στοιχημα(αν κερδισε φυσικα, αν εχασε χλωμο το κοβω, καθολου τυχαιο οτι συνηθως οι στοιχηματικες ακυρωνουν μονο κερδισμενα)

    Επισης επειδη το σαιτ σου ασχολειται με φρουτακια και ΟΧΙ με στοιχημα, καλο θα ηταν να μην γραφεις ανακριβειες για πραγματα που απο απο αυτα που γραφεις ειναι προφανες οτι δεν γνωριζεις περι στοιχηματος.
    Λες οτι ειναι απατη η αγοραπωλησια στοιχηματων, το arbitrage..Μηπως γνωριζεις τι συμβαινει οταν ενας παιχτης κανει cashout με κερδος ενα στοιχημα του? Αν δεν γνωριζεις να σου πω εγω, αγοραπωλησια στοιχηματων κανει.Αγορασε μια αποδοση η οποια επεσε και πουλαει το στοιχημα του με κερδος.
    Eπισης αν το arbitrage ηταν απατη οπως λες, δεν θα υπηρχε λογος να παιζει στοιχημα κανενας σοβαρος παιχτης. Αν δεν καταλαβες στο κανω πιο λιανα. Οση ζημια κανει στη γκανιοτα της εταιριας ενας arber αλλη τοση και ακομα παραπανω κανει ενας valuebettor..Ολες οι στρατηγικες που εφαρμοζουν οι σοβαροι παιχτες(valuebetting trading arbitrage) βασιζονται σε ενα πραγμα, την αξια της αποδοσης..Και στις 3 σταρατηγικες οι παιχτες θα εχουν την ιδια μεταχειριση απο τις πιο πολλες εταιριες, λιμιτ στα ορια πονταρισματος.
    Τελος αυτο που λες μονο η goalbet και οι κλωνοι της (starbet33 joinbet που εκλεισε arenabet κτλ)το γραφουν ξεκαθαρα οτι απαγορευουν αυτες τις 3 στρατηγικες και οχι μονο στο rollover του μπονους(οπως οι υπολοιπες) αλλα σε ολα τα στοιχηματα.
    Ελεος δηλαδη, γινατε ολοι ειδικοι.

 4. Είμαι χρόνια πελάτης της stoiximan. Συνήθως παίζω blackjack. Αυτό που γίνεται τους τελευταίους 3 Μήνες( είχα σταματήσει για αρκετό καιρό να παίζω) δεν έχει προηγούμενο . Περισσότερα από 16000 ΕΥΡΩ σε λίγες μόλις ώρες . Το 90% από τις πάσες που έπαιζα χαμένες . Το αποκορύφωμα οι τελευταίες 35;πάσες είχαν ως εξής : DEALER : 4 BJ, 7 φορές 21 , 17 φορές 20, 1 φορά 19 και 18 , 3 φορές 17 και 2 φορές κάηκε. Καταρρίφθηκε κάθε στατιστική λογική. Επίσης στο 80% όταν είχα 12,13,14,15,16 φέρνω φιγούρα και καίγομαι ενώ Όταν είχα 10, 11 πάντα Μα πάντα τραβούσα 2,3,4,5. Ακριβώς το αντίθετο γινόταν με τον dealer. Ζήτησα να γίνει έλεγχος αλλά η απάντηση είναι πάντα η ίδια. Ότι είναι θέμα τύχης και ελέγχεται συνέχεια κτλ. Ωστόσο σε μιά πάσα και ενώ είχα 17 και ο dealer 20 πληρώθηκα σαν να κέρδισα . Γεγονός που σημαίνει ότι έγινε λάθος . Φυσικά με διαδικαστικές διαδικασίες πήρε τις επόμενες 6 πάσες και ρεφάρισε με το παραπάνω. Ανέφερα το γεγονός στην εταιρία 3-4 φορές και σε καμία δε πήρα την παραμικρή απάντηση . Όπως έγινε λάθος και με πλήρωσε , μπορεί να γίνεται λάθος και να τα παίρνει . Πάντως ακόμα απάντηση δεν έχω ΠΑΡΕΙ

  1. Καλησπέρα φίλε Γιάννη. Ευχαριστούμε που μοιράστηκες εδώ την εμπειρία σου!

   Απ’ ότι κατάλαβα παίζεις online blackjack και όχι Live.

   Τα αποτελέσματα στη κλασική παραλλαγή online blackjack προκύπτουν με βάση την τυχαία γεννήτρια αριθμών RNG, είναι 100% ΤΥΧΑΙΑ και αυτό δεν επιδέχεται καμίας αμφισβήτησης.

   ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΔΕΙΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ αν το λογισμικό της δεν έχει ενσωματωμένη αυτή τη γεννήτρια.

   Αν έγιναν τα πράγματα όπως ακριβώς περιέγραψες, τότε όντως καταρρίφθηκε κάθε στατιστική λογική.

   Πάντως από την προσωπική μου εμπειρία στον στοιχιμαν (παίζω 3 χρόνια), δεν έχει γίνει ποτέ αυτό… ούτε έχει γίνει κάποιο λάθος όπως αυτό που ανέφερες.

 5. Καλησπέρα σε όλους.θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει μοχλός πίεσης στις εταιρειες για να δημοσιοποιήσουν επισήμως κάθε μήνα τα payout στα σλοτς όπως κάνει κάθε σοβαρό καζίνο στον κόσμο.ειμαι παίκτης πάνω από δεκαετία με σχετικά διευρυμένες γνώσεις ως προς τα σλοτς και τα λογισμικά που χρησιμοποιούν και αυτό που συμβαίνει με τα καζίνο είναι αστείο.π.χ η interwetten λέει 96 τοις εκατό επιστροφή έχει πράγμα που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.απλα βασίζονται στο ότι είναι φαντάσματα και δεν μπορεί να τους τσακώσει εύκολα κανείς.ουτε payout δημοσιεύουν ούτε πιστοποιητικά rng γεννήτριας έχουν από ανεξάρτητο φορέα και εντούτοις διαφημίζονται ως ασφαλής και fair εταιρείες.τσπ τεράστια συζήτηση απλά εάν μπορείτε μια ενόχληση για τις επιστροφές θα ήταν καλό.εγω εννοείται ότι τους ενοχλώ αλλά ούτε απαντούν.αυτος είναι ο σεβασμός για αυτούς που τους συντηρούν.

  1. Ακριβως ετσι ειναι.. δεν ισχυουν αυτα ολα . Ειναι καθαρα ενα στημενο παιχνιδι και στο live και στα slot.
   Eχω παρακολουθησει πολλα παιχνιδια τους , ειναι μια επαναληψη των συμβαντων.
   Και ειδικα στην live ρουλετα ακομα και ενα παιδακι μπορει να καταλαβει το οτι ειναι στημενο, ειναι απλα πραματα… δεν ειναι δυνατον να φρεναρει η μπλιλια ,,η να παει να σταματησει και να τραβιετε 10 νουμερα πιο κατω. και γενικα να χοροπηδαει σαν να ειναι απο καουτσουκ.
   δουλεουνε μαγνητες, και οσο για το bj και εκει βγαζουνε οτι θελουνε και οποτε το θελουνε . με λιγα λογια μην παιζετε παιδες .
   εχω ενα χρονο που σταματησα απο τον stoiximan και ησυχασα .

 6. Γιατί πράγμα συζητάτε τωρα. Ολοι τους ειναι απατεώνες, αν χανεις εισαι ο καλυτέρος πελάτης, αν κερδίζεις εχουν εκατοντάδες τρόπους για να σε κλέψουν. Εμεσα ή άμεσα. Και το κανουν κατά κόρον. Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

  Δεν υπάρχει περίπτωση να τους πάρεις ούτε 1 Ευρώ. Στο τέλος, με όλα αυτά που κάνουν θα σου πάρουν και τα σώβρακα. Να είστε σίγουροι για αυτό. Μην ελπίζετε ότι μπορείτε να βγάλετε χρήματα παίζοντας στοιχημα σε αυτά τα λαμόγια. Οσο πιο γρήγορα το καταλάβετε τόσο πιο πιο πολλές πιθανότητες έχετε να σώσετε την περιουσία σας.

  Πάιζω πάνω από 15 χρόνια στοίχημα online, ειχα λογαριασμούς σχεδόν σε κάθε εταιρεία και όλα αυτά που γραφετε τα εχω αντιμετωπίσει μαζί με άλλα πολύ περισσοτερα. Το παιχνίδι ειναι “στημένο” σε βαθμό κακουρήματος και αν θεωρείτε τους εαυτούς σας “μάκγες” θα χάσετε τα πάντα.

  Αυτό όμως που συμβάινει με το stoiximan ξεπερνά κάθε όριο. Οι Παπατζήδες της Ομόνοιας -όσοι τους προλάβατε- ειναι καλόγριες μπροστά σε αυτούς. Εχουν μια άριστη βιτρίνα. Πολύ καλό interface για στοιχηματισμό, αριστο support, bonus και όλα αυτά ειναι το “τυράκι” για να πέσετε στη φάκα τους.
  Από εκεί και πέρα να κλαιτε τα χρηματα σας. Οι ανθρωποι ειναι απίστευτοι στο τι κάνουν για να σας κλεψουν.

  Αν δεν υπήρχε αυτός ο ηλίθιος νόμος με τις άδειοδοτήσεις που περιόρισε τις επιλογές των Ελληνων παιχτών του στοιχηματος και έδωσε τη δυνατότητα σε ότι χειρότερο υπήρχε από πλευράς στοιχηματικών εταιρειών να δραστηριοοποιηθεί στην ελλάδα, αυτοί οι “κύριοι” του stoiximan -και πολλοί άλλοι ακόμη- θα ητάν ανύπαρκτοι. Τωρα το παιζουν χορηγοί και ευεργετες με τα λεφτά σας.

  Μακριά απ’ όλους πριν καταστραφείτε.

 7. Καλησπερα θα θελα να πω οτι το καζινο τις stoiximan ειναι μεγαλη απατη κ οτι το κλεψιμο παει γονας

 8. Μην παιζετε παιδια διοτι δινουν στην αρχη κ μετα κλεβουν χωρις σταματημο οι αληταραδες

 9. Έπαιζα live ρουλέτα , πόνταρα κάποιο ποσό στο μαύρο, και δεν μου πιστώθηκαν τα χρήματα, έχω σκρινσοτ τα πάντα! Τι να κάνω τους έστειλα μειλ. Μ λέει επεξεργάζονται το ζήτημα

 10. Eχθές παίζοντας στην στοιχιμαν στα παιχνίδια slots κέρδισα 23 free spins *3 multipleyer Μετά απο δικό τους πρόβλημα στη σύνδεση τα παιχνίδια εξαφανίστηκαν σαν να μήν μου τα έδωσε ποτέ σε επικοινωνία που ειχα μαζί τους μου είπαν οτι το θεμα ειναι τις playtech τις αρμοδιας εταιριας των εικονικών παιγνιων και θα μου απαντησουν σε λιγο αν θα τα βάλουν χειροκίνητα τα παιχνίδια η θα βρουν καποιο αλλο τροπο. μετα απο το email τους μου πιστώσαν ένα bonous 20 ευρω με αξια τζιραρισματος 300 ευρω και αυτη λεει ηταν η μονοι λύση στο προβλημα που υπηρχε. Δηλάδη μου πήραν τα μετρητά μου δεν μου δόθηκε η ευκαιρια να δω ποσα μπορουσα να κερδισω στους free spins γυρους μου τα οποια μπορει να ηταν απο 1 εως και το τζακ ποτ των 35.000 ευρω και μου δωσαν ενα μπονους επιστροφης ουτε καν με αναληψη απο μερους μου επρεπε να το τζιραρω 300 ευρω ρε παιδια στους κανονισμους δεν αναφερεται αυτο το γεγονος τι πρεπει να κανω

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *