Καταγγελία Stoiximan

Σήμερα το πρωί λάβαμε το email από ένα φίλο ο οποίος μας κοινοποίησε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τον Στοιχιμαν.

Το froytakia777.gr δημοσιεύει άμεσα το θέμα, ξεκαθαρίζοντας όμως πως η διαφωνία παίκτη με την πλατφόρμα δε σημαίνει πως ο Stoiximan δεν είναι αξιόπιστος ή πως είναι απάτη!

Δημοσιεύουμε την καταγγελία, αναμένουμε την εξέλιξη της υπόθεσης και την αφήνουμε στην κρίση των παικτών!

Update

H πλατφόρμα απάντησε και το πρόβλημα θεωρείται λυμένο!!!

Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω ποιο ήταν το πρόβλημα και ποια είναι η απάντηση της πλατφόρμας στο froytakia777.gr!

Σας κοινοποιούμε την καταγγελία:

Καλησπέρα,

Εδώ και λίγες μέρες αντιμετωπίzω ένα πρόβλημα με τη Stoiximan σχετικά με ένα στοίχημα που μου έχει καταχωρηθεί σαν χαμένο.

Συγκεκριμένα στον αγώνα Ολυμπιακού – ΑΠΟΕΛ είχα επιλλέξει σαν πρώτη αλλαγή στον αγώνα ομάδα 1 (Ολυμπιακό).

Η πλατφόρμα ισχυρίζεται ότι έγιναν ταυτόχρονα αλλαγή και από τις δυο ομάδες και υπήρχε σαν αρχική στοιχηματική επιλογή Ομαδα 1 – Ομάδα 2 – Ταυτόχρονα και Κανένας.

Ως εκ τούτου το καταχώρησε χαμένο.

Στην πραγματικότητα οι αλλαγες έγιναν όντως στην ίδια διακοπή του αγώνα άλλα πρώτη έγινε του Ολυμπιακού και μετά ακολούθησε του ΑΠΟΕΛ.

Η ένσταση μου προς την Stoiximan ήταν:
α) να μου στείλει την αρχική επιλογή του στοιχήματος με τις αποδόσεις που δείχνει ότι υπήρχε η επιλογή ταυτόχρονα
β) τον όρο στους στοιχηματικούς της κανόνες που καθορίζει την περίπτωση ταυτόχρονης αλλαγής (όπως το διευκρινίζει για παράδειγμα για τις ταυτόχρονες κίτρινες κάρτες στην ίδια φάση, που θεωρεί πρώτη στην ομάδα που πρώτα χρονικά θα δείξει ο διαιτητής).

Σε όλο τον στοιχηματικό της κανονισμό δεν υπάρχη καμία διευκρίνηση για αυτή την περίπτωση και ορθώς βέβαια γιατί όπως τους έχω πει κατά επανάληψη δεν υπάρχει ο όρος ταυτόχρονα στο ποδόσφαιρο από την στιγμή που δεν σταματάει ο χρόνος όπως στο basket.

Η πλατφόρμα παρόλα τα μηνύματα μου αρνείται να μου στείλει αυτά τα στοιχεία και θεωρεί λήξαν το γεγονός και το στοίχημα χαμένο

Αναμένω τη γνώμη σας τα σχόλια σας και τις προτάσεις σας για το πως να κινηθώ.

Ευχαριστώ
Γ.Τ.
(Τα στοιχεία του φίλου υπάρχουν στο email αλλά επιλέξαμε να μην τα δημοσιεύσουμε)

Απάντηση:

Αγαπητέ,

Κατ’ αρχάς σ’ ευχαριστούμε για τη συνεισφορά σου στο Site μας!

Από την απάντηση που λάβαμε από την πλατφόρμα πιστεύουμε πως δεν έχεις δίκιο. Επικοινωνήσαμε με την πλατφόρμα Stoiximan και λάβαμε την εξής απάντηση:

Το στοίχημα που παίξατε είχε τέσσερις επιλογές:

  1. Να κάνει πρώτος αλλαγή ο Ολυμπιακός
  2. Να κάνει πρώτος αλλαγή ο ΑΠΟΕΛ
  3. Να κάνουν και οι δύο ομάδες αλλαγή ταυτόχρονα
  4. Να μη γίνουν αλλαγές

Από τη στιγμή που οι αλλαγές όπως λέτε έγιναν στην ίδια διακοπή και κολλητά η μία με την άλλη, η επιλογή 3 είναι αυτή που πληρώνει. Φυσικά δύο αλλαγές δεν μπορούν να γίνουν ταυτόχρονα στο ποδόσφαιρο, όμως η επιλογή 3 σημαίνει να γίνουν οι αλλαγές στην ίδια διακοπή, όπερ και συνέβη.

Η επιλογή 1 είναι αυτή που παίξατε, συνεπώς το στοίχημά σας είναι χαμένο.

Το πρόβλημα θεωρείται λυμένο, καθώς ο παίκτης δεν είχε κάποια βάση στην καταγγελία του

Ο Stoiximan (κάτι που μας τόνισαν και οι υπάλληλοι της πλατφόρμας) είναι η καλύτερη στοιχηματική πλατφόρμα στην Eλλάδα με καθημερινούς τζίρους εκατομμυρίων ευρώ και με μια μεγάλη βάση ικανοποιημένων παικτών. Θα ήταν χαζό εκ μέρους της πλατφόρμας να μην πληρώσει ένα στοίχημα, όμως δεν μπορεί να ικανοποιεί παράλογες και καταχρηστικές απαιτήσεις παικτών.

Πρόβλημα με Στοιχηματική Πλατφόρμα. Τι κάνω;

Αν έχετε πραγματικό πρόβλημα με κάποια πλατφόρμα διαβάστε εδώ τι μπορείτε να κάνετε!

Σε πρώτη φάση είναι να λύσετε το πρόβλημα με την πλατφόρμα. Εξετάστε αν όντως έχετε δίκιο στο αίτημα σας, γιατί πολλές φορές έχετε πίκρα που χάσατε ένα στοίχημα ή ένα ποντάρισμα στο καζίνο live και λειτουργείτε συναισθηματικά παρότι δεν έχετε Δίκιο! Μη χάνετε το χρόνο σας άδικα και μην έχετε αυταπάτες ότι σας κλέβουν ή σας ζημιώνουν. Αν πραγματικά συμβαίνει αυτό διεκδικείστε το δίκιο σας κι εμείς θα είμαστε δίπλα σας.

Το froytakia777.gr θα επικοινωνήσει και με τον Stoiximan κοινοποιώντας του την καταγγελία, ώστε να δοθεί το γρηγορότερο δυνατόν λύση στο πρόβλημα!

Να είστε καλά!

YΓ: Όποιος φίλος θέλει να κάνει μια καταγγελία για κάποια στοιχηματική πλατφόρμα μπορεί να τη στείλει στο [email protected]. Θα χαρούμε να τη δημοσιεύσουμε και να διευκολύνουμε στην επίλυση του προβλήματος.

Σχόλια 59
  1. Στο stoixhan.gr σας κλεβουνε νομμιμα παρανομα δε μαπασχολει σας κλεβουνε οπως κλεψανε κι εμενα χτες ..

    H εταιρεια αυτη εχει βαρεθει να παιρνει πισω στοιχημματα με τι δικαιολογια οτι δωσανε λαθος αποδοσεις .. και να μην αποδιδει κανενα κερδος στους παιχτες ..

    Κοινως παιζεις εναν αγωνα 1000 ευρο με αποδοση 3 .. ειναι να παρεις 3 χιλιαρικα ..

    και σου λεν αφοτου εληξε ο αγωνας μετα απο 10 ωρες οτι ειχανε λαθος αποδοση και δικαιουσε μονο 1000 ευρο επειδη ετσι μας καπνισε ..

    στην περιπτωση μου αυτο το κανανε μεσα σε μια μερα σε 3 στοιχημματα μου ..

    το 1 μου το πιστωσανε που κερδισα και μετα το πηρανε πισω βγαζωντας μειον το λογαριασμο μου δηλαδη οτι τους χρωσταω .. κι τ αλλα δυο δε τα πιστωσαν ποτε ..

    3 στοιχημματα πηραν πισω για λαθος αποδοση σε μια μερα φυσικα καμια λαθος αποδοση δεν υπηρχε , απλα χασανε κι δε θελαν να πληρωσουν τον κοσμο ..

    1. Αν έδωσε λάθος απόδοση, τότε η σωστή ποια ήταν; Άρα στην καλύτερη περίπτωση, σύμφωνα με τη σωστή απόδοση θα έπρεπε να πληρώσει,… λέμε τώρα. Να σου κλέβουν όμως τα χιλιάρικα και ένα στα τρία απλά να σου επιστρέφουν, είναι λίγο χονδρό και αρκετά σοβαρό. Σκέφτομαι για να έχουν κάποιο κέρδος, θα έπρεπε να το κάνουν συνέχεια και σε πολλούς… Κάτι θα ακουγόταν. Μπορείς να στείλεις τουλάχιστον τα στοιχήματα να τα δω; Και εγώ παίχτης είμαι και νέος στο στοίχημαν, να αλλάξω εταιρία αν ευσταθεί.

      1. Post
        Author

        Δυστυχώς Γιάννη πολλές από τις καταγγελίες που δεχόμαστε στο site δεν ευσταθούν ή όταν ζητάμε στοιχεία που να τις στοιχειοθετούν επαρκώς δε τα λαμβάνουμε ποτέ…

        Οι περισσότεροι που γράφουν σχόλιο εδώ κράζουν το Stoiximan που υποτίθεται τους κλέβει αλλά όταν έρχεται η ώρα τον αποδείξεων εξαφανίζονται…

        Αυτό που μπορώ να σε διαβεβαιώσω εγώ είναι πως τον τελευταίο χρόνο λάβαμε δεκάδες καταγγελίες για το Stoiximan και μόνο 2-3 είχαν δίκιο. Και μάλιστα, κάτι που είμαι περήφανος, τους βοηθήσαμε μέσω του site να το βρουν. Το 90% (και ίσως λέω λίγα) των καταγγελιών ήταν άστοχο και υπέκρυπτε από πίσω απάτες τύπου πολλαπλού λογαριασμού, κακή χρήση του bonus κλπ.

        Την καταγγελία παραπάνω τη δημοσιεύσα, παρότι είναι προφανές πως ο παίκτης δεν έχει δίκιο, για να δείτε όλοι το επίπεδο αυτών που καταγγέλουν. Δυστυχώς λόγω προσωπικών δεδομένων δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες στις καταγγελίες, αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι πως ο Stoiximan είναι μια 100% αξιόπιστη εταιρία και αν πράγματι ο παίκτης έχει δίκιο θα το βρει!

        1. δεν πειθεις,,το να δημοσιευεις καταγγελιες που προφανως δεν ευσταθουν για να πεισεις οτι η στοιχημαν ειναι αξιοπιστη εταιρεια προκαλει γελωτα,,η στοιχημαν ειναι μια κερδοσκοπικη επιχειρηση που αρνειται το παιχνιδι σε οσουν καταφερνουν να την ζημιωνουν(νομιμα),,κερδιζοντας καποια στοιχηματα,Το ξερεις αλλα προφανως εχεις λογους να το αποσιωπεις,Δεν λεω οτι και αλλες εταιρειες λειτουργουν με παρομοιο τροπο,,αλλα η στοιχημαν εχει ξεφυγει αφου οποιος λογαριασμος πελατη ειναι κερδοφορος εφευρισκει τροπους ωστε να τον μπλοκαρει η να βαλει στοιχηματικα ορια πονταρισματος,,,Το ξερεις,,αλλα εχεις τους λογους σου να το αποσιωπεις!!!

      2. σκεψου εναν αγωνα γκραντ γκινιολ μια κερδιζει ο ενας μια ο αλλος και ως εκ τουτου οι αποδοσεις αλλαζουν .. επαιξα αγωνα αποδοση 10 τεννις , που πριν το τελος του αγωνα ηταν 1,0001 υπερ του προτερα αουτσαιντερ .. παροτι κερδισα το στοιχημα στο τελος του αγωνα ..

        κατεληξα να μη μου γυρισουν ουτε το αρχικο μπετ μαλιστα με εβγαλαν μειον .. και μετα μειπαν εχω μηδενικο λογαριασμο .. δηλαδη επαιξα κερδισα και εν τελη εβγαλαν μηδενικο το λογαριασμο μου ..

        ΑΥΤΟΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΕΙΧΑΜΕ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΔΟΣΗ σου προσφεραμε το ΚΑΣ ΑΟΥΤ χωρις να το πατησεις στη σωστη αποδοση 1,0001 …κι οχι σε αποδοση δεκα που το παιξες και κερδισες ετσι απο μονοι τους .. αυτο αμα το διαβασεις καταλαβες τι λεω ..

        Αυτο ομως σημαινει οτι σου γυριζουν τουλαχιστον το μπετ .. πως ομως σε βγαζουν μηδεν ενω κερδισες δες παρακατω ..

        Κι αν αναρωτιεσαι πως βγαινεις μειον και δε παιρνεις τιποτε να στο θεσω απλα να το πιασεις .. με αυτα τα λεφτα που κερδισα .. και μου τα πιστωσαν φυσικα ξαναπαιξα στοιχημα ..

        ΟΜΩΣ ΑΦΟΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ τα ΠΑΡΕΙΣ παροτι τα πιστωσαν ετσι βγαινεις μειον ..

        σου λενε παιζεις με λεφτα που σου πιστωσαμε λαθος αρα εισαι μειον μας χρωστας ..

        και σε εναν αγωνα που κερδισες με αποδοση ΔΕΚΑ .. εν τελη εισαι μειον τους χρωστας κιολας ..

        και σου λεν αυτο ειναι νομμιμο .. ετσι λενε οι οροι ..

        ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

        1. ΚΟΝΤΟΛΟΓΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ πιο επισημα βεβαια και με δυο λογια και με πηρε 3 μερες να καταλαβω πως με μηδενισαν το λογαριασμο αφου κλασσικα δεν απαντουσαν κιολας ..

          οτι ενα αουτσαιντερ που εχανε ενα μηδεν σετ στο τενις .. και στο δευτερο σετ εχανε με δυο σετ διαφορα και το δινανε αποδοση 10 ..

          σε αυτη τι φαση επαιξα το στοιχημα μου με αποδοση δεκα λογικη αποδοση ..

          παροτι καταφερε να κερδισει εν τελη τον αγωνα η σωστη αποδοση ηταν 1,001 απο 10 που τι δινανε και παιρνεις το στοιχημα σου πισω ..

          ομως αφου μου πιστωσαν τα κερδη πισω .. και εγω τα ξαναπαιξα και κερδισα .. δε μου πιστωσαν και ταλλα δυο κερδισμενα μπετ .. αλλα οχι μονο αυτο .. μου αφαιρεσαν μειον αυτο το ποσον .. επειδη δεν επρεπε να μου το πιστωσουν .. ολα αυτα μετα απο δεκα ωρες ..

          εγω μπηκα να δω αυξημενο λογαριασμο , η εστω επειδη ειχα καταλαβει οτι θα το παρουν πισω να δω πισω το αρχικο μου μπετ και μετα 2 ωρων ειδα ΜΗΔΕΝ στο λογαριασμο μου ενω κερδισα αγωνα με αποδοση 10 ..

          ΤΟ ΜΠΕΤ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΧΑΝΕ ΠΑΙΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ .. ΚΑΙ ΔΕ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ .. εγω με την αφελεια μου να ξαναπαιξω αλλα στοιχηματα που να ξερα παροτι τα κερδισα και αυτα .. οχι μονο δε μου τα πιστωσανε αλλα μου αφαιρεσαν και το ποσο ..

          ΑΜΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΚΕΨΟΥ ΕΜΕΝΑ ΠΟΣΟ ΦΡΙΚΑΡΑ κατ εμε ολες οι εταιρειες ειναι το ιδιο χαιρι δεν εχει να προσεχετε .. εχω κανει αποκλεισμο απο αυτο το σαιτ αλλα ολα ειναι τα ιδια ..

          ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ αλλα σαιτ παιζουνε με αλλες τριχες και δε πληρωνουν τον κοσμακι .. ΑΥΤΑ ΤΕΛΟΣ .. ΦΙΛΙΚΑ ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΤΣΟΓΟ ΓΕΝΙΚΑ ..

  2. Καλησπερα σας.. σας επικροτω για την προσπαθεια αναδιαθρωσης του διαδικτυακου στοιχηματος και για αυτο παραθετω το ερωτημα μου εδω.. εφτιαξα ενα λογαριασμο στην στοιχημαν, εβαλα 300 ευρω μεσα εκανα επιβεβαιωση λογαριασμου και ολα καλα.. επαιζα επαιζα μετα απο κανα μηνα ειχα φτασει 1100 και αποφασισα να κανω μια μικρη αναληψη 200 ευρω αν θυμαμαι καλα.. περασανε μερες και δεν ειχαν βαλει τα χρηματα στο λογαριασμο.. αφου τους ζαλισα λιγο μου στειλαν ενα εμαιλ λεγοντας οτι εχω παραβει καποιους ορους και για αυτο δεν θα παρεις τιποτα απο τα λεφτα αυτα μονο την καταθεση σου πισω.. ρωτω τι ορους εχω παραβει αφου ουτε κανω αρμπινγκ ουτε στημενα τιποτα.. δεν μου δινουν απαντηση μονο γενικοτητες.. σκεφτηκα οτι λες να ειναι οτι ενα ατομο της οικογενειας ειχε ενα λογαριασμο που δεν τον χρησιμοποιουσε εκεινη την περιοδο? αλλα αν ηταν αυτο τοτε τι με αφησαν να παιξω? αφου εκανα επιβεβαιωση και την δεχτηκαν.. για να εχουν ενα win win situation οτι δηλαδη δεν μπορουν να χασουν με τιποτα.. αν κερδισω δεν με πληρωνουν αν χασω που εχανα δηλαδη στην αρχη δεν μου δωσανε τιποτα λεφτα πισω.. πειτε μου σας παρακαλω την γνωμη σας.. γνωριζω οτι σε κλεινουν με το ετσι θελω οτι παιζεις καλα κτλ για να μενουν μονο οι ασχετοι αλλα οχι και αυτο..

    1. Post
      Author

      Καλησπέρα σας,

      Δεν μπορώ να πάρω θέση στο πρόβλημά σας γιατί δεν μπορώ να ξέρω τι πραγματικά έχει συμβεί κι αν αυτά που καταγγέλετε είναι αλήθεια. Το θέμα σας είναι καθαρά θέμα Customer Service του Stoiximan!

      Αν νοιώθετε ότι έχετε δίκιο ζητήστε να μιλήσετε με κάποιο προϋστάμενο κι αν δε συμβεί αυτό κάντε καταγγελία στην MGA (Μάλτα).

      Ελπίζω να σας βοήθησα!

  3. Τι σημαίνει απατη με πολλαπλους λογαριασμους? Ο κάθε νόμιμος πολιτης έχε δικαίωμα να ανοίξει λογαριασμό με ταυτοποίηση.Αν θέλει να πάρει στοιχηματικες συμβουλές από έντυπα,τηλεοραση,ραδιόφωνο,και κάθε είδους ενημέρωση,μπορεί και από την οικογένεια του και τους φίλους του και έχει το δικαίωμα να παίξει από τον ίδιο υπολογιστή και από το ίδιο ίντερνετ καφέ και από το ίδιο σπίτι. Για την stoiximan είναι λένε παράνομο.εμείς μαζευόμαστε φίλοι,οικογένεια,και παίζουμε από το ίδιο σπίτι από την ίδια γραμμή ίντερνετ με το ίδιο WiFi. είναι παράνομο να ανταλλάξουμε στοιχηματικες πληροφορίες??? Και κάτι ακόμα ποια Ελληνική εταιρεία?? Για να βρούμε το δίκιο να πρέπει να τρέχουμε στην Μάλτα??που είναι η ελληνική αρχή να μας δώσει δίκιο?

    1. Post
      Author

      Φίλε πιστεύω καταλαβαίνεις πολύ καλά τι σημαίνει πολλαπλούς λογαριασμούς. Ο Stoiximan και η κάθε στοιχηματική εταιρία θέλει να προστατευτεί από την κακή χρήση των bonus. Κάθε νέος παίκτης δικαιούται μπόνους εγγραφής και φυσικά δεν είναι σωστό κάποιος να παίξει με 10 διαφορετικούς λογαριασμούς και να πάρει 10 φορές το ίδιο μπόνους. Ο όρος αυτός υπάρχει καθαρά γι αυτό το λόγο…

      Αυτό δε συμβαίνει μόνο στο Stoiximan, συμβαίνει σε όλες τις online στοιχηματικές εταιρίες σε όλο τον κόσμο πλην ελαχίστων εξαιρέσεων όπου δεν υπάρχουν μπόνους.

      Αυτός ο όρος φίλε είναι γνωστός ΠΡΙΝ εγγραφείς στον Stoiximan, οπότε από τη στιγμή που εγγράφεσαι τον αποδέχεσαι, δεν είναι προς διαπραγμάτευση. Αν θες να μην υπάρχει αυτός ο όρος πας και παίζεις ΟΠΑΠ και τρως 30% γκανιότα… Η χαμηλή γκανιότα πάει με αυτόν τον όρο πακέτο…

      Επίσης στον Stoiximan υπάρχει όρος ότι απαγορεύεται το arbitrage betting! Aν κάνεις αγοροπωλησία στοιχημάτων δε θα σε βάλει φυλακή, αλλά θα σου κλείσει το λογαριασμό. Μη νομίζετε ότι ο Stoiximan δεν έχει Risk Management… Έχει και μπορεί να αναγνωρίζει τις απάτες..
      Αυτοί είναι οι όροι, ή τους αποδέχεσαι και παίζεις ή δεν παίζεις… Απλά μη νομίζεις πως οι άλλες στοιχηματικές δεν έχουν αυτόν τον όρο…

      Τέλος, ο Stoiximan δεν είναι ελληνική εταιρία… Παρότι διοικείται από Έλληνες και εκεί εργάζονται έλληνες (απ όσο ξέρω πάντα), έχει έδρα τη Μάλτα και η άδεια του είναι στη Μάλτα. Επιπροσθέτως έχει άδεια στην Ελλάδα και στην Κύπρο, αλλά αρμόδια για τη λύση των διαφορών είναι η MGA στη Μάλτα. Δε χρειάζεται να πας στη Μάλτα, κι αν χρειαζόταν η Ryanair σε πάει με 17 ευρώ, οπότε δεν είναι τρελό ποσό. Μπορείς να κάνεις online καταγγελία αν πιστεύεις ότι έχεις δίκιο.

      Αλλά αν έχεις παραβεί τους όρους δε θα δικαιωθείς πολύ απλά γιατί δεν έχεις δίκιο. Ξαναλέω πως μπορεί να διαφωνείς με τους όρους αλλά τους έχεις αποδεχτεί για να παίξεις και άρα οφείλεις να τους τηρείς.

      Ελπίζω να σε κάλυψα, καλή συνέχεια!

      1. Επίσης στον Stoiximan υπάρχει όρος ότι απαγορεύεται το arbitrage betting! Aν κάνεις αγοροπωλησία στοιχημάτων δε θα σε βάλει φυλακή, αλλά θα σου κλείσει το λογαριασμό. Μη νομίζετε ότι ο Stoiximan δεν έχει Risk Management… Έχει και μπορεί να αναγνωρίζει τις απάτες..

        Βρες αυτον τον ορο και ποσταρε τον εδω και βαζω στοιχημα ολη την καβα μου αν υπαρχει τετοιος ορος στον στοιχιμαν,οπως ακριβως τον λες εσυ.
        Κατ αρχην αυτος ο ορος αγαπητε στον στοιχιμαν περι απαγορευσης στρατηγικης arbitrage, υπαρχει ΜΟΝΟ στο μπονους.Με λιγα λογια αν τζιραρεις το μπονους με arbs εχουν δικαιωμα να σου ακυρωσουν το μπονους και οποια κερδη εχουν προελθει.
        Απο εκει και περα αν παιζεις arbs XΩΡΙΣ να εχεις υποχρεωση σε τζιραρισμα μπονους, χωρις να εχεις παρει μπονους, η αν το ειχες παρει στο παρελθον και ειχες ολοκληρωσει το rollover, το μονο που μπορει να σου κανει ειναι να σου βαλει ορια πονταρισματος..Και τα λεφτα σου θα παρεις κανονικα και δεν θα σου κλεισει τον λογαριασμο.Εκτος αν το arb που επαιξες ηταν προφανες λαθος του στοιχιμαν(πχ 15 αποδοση αντι για 1.50) σε μεγαλο arb 15% η 20% +, οποτε σε αυτην την περιπτωση μαζι με το λιμιτ στα ορια θα ακυρωθει και το στοιχημα(αν κερδισε φυσικα, αν εχασε χλωμο το κοβω, καθολου τυχαιο οτι συνηθως οι στοιχηματικες ακυρωνουν μονο κερδισμενα)

        Επισης επειδη το σαιτ σου ασχολειται με φρουτακια και ΟΧΙ με στοιχημα, καλο θα ηταν να μην γραφεις ανακριβειες για πραγματα που απο απο αυτα που γραφεις ειναι προφανες οτι δεν γνωριζεις περι στοιχηματος.
        Λες οτι ειναι απατη η αγοραπωλησια στοιχηματων, το arbitrage..Μηπως γνωριζεις τι συμβαινει οταν ενας παιχτης κανει cashout με κερδος ενα στοιχημα του? Αν δεν γνωριζεις να σου πω εγω, αγοραπωλησια στοιχηματων κανει.Αγορασε μια αποδοση η οποια επεσε και πουλαει το στοιχημα του με κερδος.
        Eπισης αν το arbitrage ηταν απατη οπως λες, δεν θα υπηρχε λογος να παιζει στοιχημα κανενας σοβαρος παιχτης. Αν δεν καταλαβες στο κανω πιο λιανα. Οση ζημια κανει στη γκανιοτα της εταιριας ενας arber αλλη τοση και ακομα παραπανω κανει ενας valuebettor..Ολες οι στρατηγικες που εφαρμοζουν οι σοβαροι παιχτες(valuebetting trading arbitrage) βασιζονται σε ενα πραγμα, την αξια της αποδοσης..Και στις 3 σταρατηγικες οι παιχτες θα εχουν την ιδια μεταχειριση απο τις πιο πολλες εταιριες, λιμιτ στα ορια πονταρισματος.
        Τελος αυτο που λες μονο η goalbet και οι κλωνοι της (starbet33 joinbet που εκλεισε arenabet κτλ)το γραφουν ξεκαθαρα οτι απαγορευουν αυτες τις 3 στρατηγικες και οχι μονο στο rollover του μπονους(οπως οι υπολοιπες) αλλα σε ολα τα στοιχηματα.
        Ελεος δηλαδη, γινατε ολοι ειδικοι.

  4. Είμαι χρόνια πελάτης της stoiximan. Συνήθως παίζω blackjack. Αυτό που γίνεται τους τελευταίους 3 Μήνες( είχα σταματήσει για αρκετό καιρό να παίζω) δεν έχει προηγούμενο . Περισσότερα από 16000 ΕΥΡΩ σε λίγες μόλις ώρες . Το 90% από τις πάσες που έπαιζα χαμένες . Το αποκορύφωμα οι τελευταίες 35;πάσες είχαν ως εξής : DEALER : 4 BJ, 7 φορές 21 , 17 φορές 20, 1 φορά 19 και 18 , 3 φορές 17 και 2 φορές κάηκε. Καταρρίφθηκε κάθε στατιστική λογική. Επίσης στο 80% όταν είχα 12,13,14,15,16 φέρνω φιγούρα και καίγομαι ενώ Όταν είχα 10, 11 πάντα Μα πάντα τραβούσα 2,3,4,5. Ακριβώς το αντίθετο γινόταν με τον dealer. Ζήτησα να γίνει έλεγχος αλλά η απάντηση είναι πάντα η ίδια. Ότι είναι θέμα τύχης και ελέγχεται συνέχεια κτλ. Ωστόσο σε μιά πάσα και ενώ είχα 17 και ο dealer 20 πληρώθηκα σαν να κέρδισα . Γεγονός που σημαίνει ότι έγινε λάθος . Φυσικά με διαδικαστικές διαδικασίες πήρε τις επόμενες 6 πάσες και ρεφάρισε με το παραπάνω. Ανέφερα το γεγονός στην εταιρία 3-4 φορές και σε καμία δε πήρα την παραμικρή απάντηση . Όπως έγινε λάθος και με πλήρωσε , μπορεί να γίνεται λάθος και να τα παίρνει . Πάντως ακόμα απάντηση δεν έχω ΠΑΡΕΙ

    1. Καλησπέρα φίλε Γιάννη. Ευχαριστούμε που μοιράστηκες εδώ την εμπειρία σου!

      Απ’ ότι κατάλαβα παίζεις online blackjack και όχι Live.

      Τα αποτελέσματα στη κλασική παραλλαγή online blackjack προκύπτουν με βάση την τυχαία γεννήτρια αριθμών RNG, είναι 100% ΤΥΧΑΙΑ και αυτό δεν επιδέχεται καμίας αμφισβήτησης.

      ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΔΕΙΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ αν το λογισμικό της δεν έχει ενσωματωμένη αυτή τη γεννήτρια.

      Αν έγιναν τα πράγματα όπως ακριβώς περιέγραψες, τότε όντως καταρρίφθηκε κάθε στατιστική λογική.

      Πάντως από την προσωπική μου εμπειρία στον στοιχιμαν (παίζω 3 χρόνια), δεν έχει γίνει ποτέ αυτό… ούτε έχει γίνει κάποιο λάθος όπως αυτό που ανέφερες.

  5. Καλησπέρα σε όλους.θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει μοχλός πίεσης στις εταιρειες για να δημοσιοποιήσουν επισήμως κάθε μήνα τα payout στα σλοτς όπως κάνει κάθε σοβαρό καζίνο στον κόσμο.ειμαι παίκτης πάνω από δεκαετία με σχετικά διευρυμένες γνώσεις ως προς τα σλοτς και τα λογισμικά που χρησιμοποιούν και αυτό που συμβαίνει με τα καζίνο είναι αστείο.π.χ η interwetten λέει 96 τοις εκατό επιστροφή έχει πράγμα που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.απλα βασίζονται στο ότι είναι φαντάσματα και δεν μπορεί να τους τσακώσει εύκολα κανείς.ουτε payout δημοσιεύουν ούτε πιστοποιητικά rng γεννήτριας έχουν από ανεξάρτητο φορέα και εντούτοις διαφημίζονται ως ασφαλής και fair εταιρείες.τσπ τεράστια συζήτηση απλά εάν μπορείτε μια ενόχληση για τις επιστροφές θα ήταν καλό.εγω εννοείται ότι τους ενοχλώ αλλά ούτε απαντούν.αυτος είναι ο σεβασμός για αυτούς που τους συντηρούν.

    1. Ακριβως ετσι ειναι.. δεν ισχυουν αυτα ολα . Ειναι καθαρα ενα στημενο παιχνιδι και στο live και στα slot.
      Eχω παρακολουθησει πολλα παιχνιδια τους , ειναι μια επαναληψη των συμβαντων.
      Και ειδικα στην live ρουλετα ακομα και ενα παιδακι μπορει να καταλαβει το οτι ειναι στημενο, ειναι απλα πραματα… δεν ειναι δυνατον να φρεναρει η μπλιλια ,,η να παει να σταματησει και να τραβιετε 10 νουμερα πιο κατω. και γενικα να χοροπηδαει σαν να ειναι απο καουτσουκ.
      δουλεουνε μαγνητες, και οσο για το bj και εκει βγαζουνε οτι θελουνε και οποτε το θελουνε . με λιγα λογια μην παιζετε παιδες .
      εχω ενα χρονο που σταματησα απο τον stoiximan και ησυχασα .

      1. Μπράβο ρε φιλαράκι!Στο μαυλό μου μέσα είσαι!Ακριβώς αυτά και εγώ σκεφτόμουν με το online καζίνο!Όλα είναι στημένα και απλά εκμεταλλέυονται τη μπουρδελο-νομοθεσία και ένα κράτος-οπερέτα για να τα παίρνουν από τα κορόιδα!

      2. 47 φορες δεν ηρθε η τριτη κολωνα στην ρουλετα !!!!!!!!! σε αλλη περιπτωση 24 φορες δεν ηρθε η μεσαια ντουζινα !!!!!! ολως ΤΥΧΑΙΩΣ και στις 2 αυτες περιπτωσεις απο 10δες αλλες…. επαιζα σ’αυτες τις συνεχομενα χαμενες!!!!! εχω και αλλα πολλα παραδειγματα….. π.χ. καλυψα 35 αριθμους με 20 ευρω στον καθενα, αφηνοντας κενο το 0 και το 35,,, ΜΑΝΤΕΨΤΕ ποιο ηρθε …. το 35 !!!!

      3. Απατη απατη 100% να καλυψεις 35 αριθμους οχι μια η 3 φορες….. θα σου φερει το κλουβιο η ενα που θα σου δινει το 60% του κεφαλαιου που επαιξεσ!!!! την εχω παθει με κοστος …..70.000 ευρω….ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ….

  6. Γιατί πράγμα συζητάτε τωρα. Ολοι τους ειναι απατεώνες, αν χανεις εισαι ο καλυτέρος πελάτης, αν κερδίζεις εχουν εκατοντάδες τρόπους για να σε κλέψουν. Εμεσα ή άμεσα. Και το κανουν κατά κόρον. Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

    Δεν υπάρχει περίπτωση να τους πάρεις ούτε 1 Ευρώ. Στο τέλος, με όλα αυτά που κάνουν θα σου πάρουν και τα σώβρακα. Να είστε σίγουροι για αυτό. Μην ελπίζετε ότι μπορείτε να βγάλετε χρήματα παίζοντας στοιχημα σε αυτά τα λαμόγια. Οσο πιο γρήγορα το καταλάβετε τόσο πιο πιο πολλές πιθανότητες έχετε να σώσετε την περιουσία σας.

    Πάιζω πάνω από 15 χρόνια στοίχημα online, ειχα λογαριασμούς σχεδόν σε κάθε εταιρεία και όλα αυτά που γραφετε τα εχω αντιμετωπίσει μαζί με άλλα πολύ περισσοτερα. Το παιχνίδι ειναι “στημένο” σε βαθμό κακουρήματος και αν θεωρείτε τους εαυτούς σας “μάκγες” θα χάσετε τα πάντα.

    Αυτό όμως που συμβάινει με το stoiximan ξεπερνά κάθε όριο. Οι Παπατζήδες της Ομόνοιας -όσοι τους προλάβατε- ειναι καλόγριες μπροστά σε αυτούς. Εχουν μια άριστη βιτρίνα. Πολύ καλό interface για στοιχηματισμό, αριστο support, bonus και όλα αυτά ειναι το “τυράκι” για να πέσετε στη φάκα τους.
    Από εκεί και πέρα να κλαιτε τα χρηματα σας. Οι ανθρωποι ειναι απίστευτοι στο τι κάνουν για να σας κλεψουν.

    Αν δεν υπήρχε αυτός ο ηλίθιος νόμος με τις άδειοδοτήσεις που περιόρισε τις επιλογές των Ελληνων παιχτών του στοιχηματος και έδωσε τη δυνατότητα σε ότι χειρότερο υπήρχε από πλευράς στοιχηματικών εταιρειών να δραστηριοοποιηθεί στην ελλάδα, αυτοί οι “κύριοι” του stoiximan -και πολλοί άλλοι ακόμη- θα ητάν ανύπαρκτοι. Τωρα το παιζουν χορηγοί και ευεργετες με τα λεφτά σας.

    Μακριά απ’ όλους πριν καταστραφείτε.

  7. Καλησπερα θα θελα να πω οτι το καζινο τις stoiximan ειναι μεγαλη απατη κ οτι το κλεψιμο παει γονας

  8. Μην παιζετε παιδια διοτι δινουν στην αρχη κ μετα κλεβουν χωρις σταματημο οι αληταραδες

  9. Έπαιζα live ρουλέτα , πόνταρα κάποιο ποσό στο μαύρο, και δεν μου πιστώθηκαν τα χρήματα, έχω σκρινσοτ τα πάντα! Τι να κάνω τους έστειλα μειλ. Μ λέει επεξεργάζονται το ζήτημα

  10. Eχθές παίζοντας στην στοιχιμαν στα παιχνίδια slots κέρδισα 23 free spins *3 multipleyer Μετά απο δικό τους πρόβλημα στη σύνδεση τα παιχνίδια εξαφανίστηκαν σαν να μήν μου τα έδωσε ποτέ σε επικοινωνία που ειχα μαζί τους μου είπαν οτι το θεμα ειναι τις playtech τις αρμοδιας εταιριας των εικονικών παιγνιων και θα μου απαντησουν σε λιγο αν θα τα βάλουν χειροκίνητα τα παιχνίδια η θα βρουν καποιο αλλο τροπο. μετα απο το email τους μου πιστώσαν ένα bonous 20 ευρω με αξια τζιραρισματος 300 ευρω και αυτη λεει ηταν η μονοι λύση στο προβλημα που υπηρχε. Δηλάδη μου πήραν τα μετρητά μου δεν μου δόθηκε η ευκαιρια να δω ποσα μπορουσα να κερδισω στους free spins γυρους μου τα οποια μπορει να ηταν απο 1 εως και το τζακ ποτ των 35.000 ευρω και μου δωσαν ενα μπονους επιστροφης ουτε καν με αναληψη απο μερους μου επρεπε να το τζιραρω 300 ευρω ρε παιδια στους κανονισμους δεν αναφερεται αυτο το γεγονος τι πρεπει να κανω

  11. Καλημέρα σας,ήθελα να παίξω στον αγώνα της κολομβιας με την Αγγλία σκορερ οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα τον Yerry Mina στην betshop στους πιθανους σκόρερ το όνομα του παίκτη σαν Yerry Mina δεν υπήρχε το μόνο όνομα που είχαν σε Mina ηταν του Davinson sanchez Mina τον οποίο και έπαιξα.Σε επικοινωνία που είχα με την εταιρία τους ζήτησα την λιστα με τους πιθανούς σκόρερ του αγώνα που είχαν εκείνη τι στιγμή μου απάντησαν με email και μου έδωσαν το πληρες όνομα του Yerry Mina το οποίο είναι Yerry Fernando Mina González και ότι το ειχαν σαν επιλογή όλο μαζί πραγμα το οποίο δεν υφίσταται γι’αυτό και δεν μου δινουν τη λίστα.Θα πρέπει να κοιτάμε το Βικιπαίδεια με τα πλήρεις ονοματα του καθε παίκτη μάλλον.Εμενα ομως δεν μου εβαλλαν καν το επίθετο του παίκτη.

  12. Ισοπαλία @ 5.40 Μονό 1 × 15,00 € 406494064 13/07/2018 13:41 15,00 € Χαμένο Μοιράσου το! Επιλογή Άθλημα Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα Αντμίρα Βάκερ – Κονκόρντια Τελικό Αποτέλεσμα: Ισοπαλία Διεθνή Συλλόγων – Φιλικά Συλλόγων 5.40 13/07/2018 12:00 Χαμένο Κονκόρντια @ 29.00 Μονό 1 × 6,00 € 406493549 13/07/2018 13:39 6,00 € 7,80 € Μοιράσου το! Επιλογή Άθλημα Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα Αντμίρα Βάκερ – Κονκόρντια Τελικό Αποτέλεσμα: Κονκόρντια Διεθνή Συλλόγων – Φιλικά Συλλόγων 29.00 13/07/2018 12:00 Κερδισμένο
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ?
    Ισοπαλία @ 5.40 Μονό 1 × 15,00 € 406494064 13/07/2018 13:41 15,00 € Χαμένο Μοιράσου το! Επιλογή Άθλημα Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα Αντμίρα Βάκερ – Κονκόρντια Τελικό Αποτέλεσμα: Ισοπαλία Διεθνή Συλλόγων – Φιλικά Συλλόγων 5.40 13/07/2018 12:00 Χαμένο Κονκόρντια @ 29.00 Μονό 1 × 6,00 € 406493549 13/07/2018 13:39 6,00 € 7,80 € Μοιράσου το! Επιλογή Άθλημα Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα Αντμίρα Βάκερ – Κονκόρντια Τελικό Αποτέλεσμα: Κονκόρντια Διεθνή Συλλόγων – Φιλικά Συλλόγων 29.00 13/07/2018 12:00 Κερδισμένο
    Μπορείτε να γίνετε πιο συγκεκριμένος;
    29.00 Μονό 1 × 6,00 € 406493549 13/07/2018 13:39 6,00 € 7,80 €
    29Χ6=174
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΛΑΞΑΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ .
    Να σας ενημερώσω ότι η διευθέτηση του δελτίου σας έχει πραγματοποιηθεί βάσει του όρου 1.15.2.1 .
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ 29.00 Μονό 1 × 6,00 € 406493549 13/07/2018 13:39 6,00 € 7,80 € ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΑΣ
    ΑΡΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΛΑΞΑΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ?
    Η διευθέτηση έχει πραγματοποιηθεί βάσει των όρων της σελίδας μας που έχετε αποδεχτεί κατά την εγγραφή σας. Η απόδοση ήταν εμφανώς εσφαλμένη και υπήρξε διόρθωση .
    ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΗ ΑΠΟΔΩΣΗ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ
    ΤΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΤΗΝ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
    ΑΡΑ ΠΛΗΡΏΝΩ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΣΥΝΦΕΡΕΙ
    Κατανοώ τα λεγόμενά σας . Ωστόσο η διευθέτηση της αγορά έχει πραγματοποιηθεί ορθά βάσει των όρων και κανόνων της σελίδας μας.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ
    Θα μπορούσα να σας εξυπηρετήσω σε κάτι άλλο;

  13. η στοιχημαν ειναι πραγματι εξαιρετικη εταιρεια,,,αν χανεις !αν κερδιζεις απλα δεν σε πληρωνουν(η στην περιπτωση μου σου φραζουν τον λογαριασμο)!επι 3 χρονια ημουν χαμενος και η εξυπηρετηση ηταν αψογη!το 2017-18 καταφερα να αλλαξω το προσημo και να κερδισω σημαντικα ποσα ,,με πληρωσαν μετα κοπων και βασανων αλλα μου εχουν επιβαλλει ορια στοιχηματισμου(1 ευρω)διχως εδω και σχεδον 3 μηνες να μου πουν τον λογο παρα τις συνεχεις οχλησεις μου!!πατησαν(φανταζομαι) στον ορο που αναφερει οτι το στοιχημα προσφερεται μονο για διασκεδαση(φυσικα αυτος ο ορος υπαρχει σε ολες τις εταιρειες),,δλδ μονο για να χανεις,,ακομα αναμενω απαντηση,,και επειδη λετε για ανωνυμες καταγγελιες το username μου στην στοιχημαν ειναι kitrom…

  14. Και εμένα μου έκαναν αποτεωνια μου πήραν 150 ευρώ και όταν τους το είπα η απάντηση σου ήταν ότι η τράπεζα πήρε τα χρήματα ..όταν μηλησα με την τράπεζα η τράπεζα μου απάντησε ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα αυθερετα.. αποτέλεσμα – 150 ευρώ..

  15. Κέρδισα εχθές στα φρουτακια 23 free spins. Τα παιχνίδια εξαφανίστηκαν από δικό τους πρόβλημά στη σύνδεση και οταν επανηλθαν ηταν σα να μήν μου τα έδωσε ποτέ. Σε επικοινωνία που ειχα μαζί τους μου είπαν οτι το θεμα ειναι τις playtech της αρμοδιας εταιριας των εικονικών παιγνιων και θα μου απαντησουν σε λιγο αν θα τα βάλουν χειροκίνητα τα παιχνίδια η θα βρουν καποιο αλλο τροπο. Μετα απο το email τους μου πιστώσαν ένα bonous 20 ευρω με αξια τζιραρισματος 300 ευρω και αυτη λεει ηταν η μονη λύση στο προβλημα που υπηρχε. Δηλάδη μου πήραν τα μετρητά μου δεν μου δόθηκε η ευκαιρια να δω ποσα μπορουσα να κερδισω στους free spins γυρους μου τα οποια μπορει να ηταν απο 1 εως και το τζακ ποτ των 35.000 ευρω και μου δωσαν ενα μπονους επιστροφης ουτε καν με αναληψη απο μερους μου επρεπε να το τζιραρω 300 ευρω ρε παιδια στους κανονισμους δεν αναφερεται αυτο το γεγονος τι πρεπει να κανω

  16. ΓΕΙΆ ΣΑΣ ΦΊΛΟΙ ΠΑΊΚΤΕΣ. ΈΠΑΙΖΑ CAZINO ΦΡΟΥΤΆΚΙΑ ΣΤΗΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΝ ΕΠΊ 2ΜΙΣΗ ΧΡΌΝΙΑ ΜΙΚΡΆ ΠΟΣΆ. ΈΠΕΙΤΑ ΑΠΌ 11 ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ 2ΜΙΣΗ ΧΡΌΝΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΎ ΌΧΙ ΙΔΙΕΤΑΙΡΑ ΧΟΝΤΡΟΎ ΕΙΜΟΥΝ ΧΑΜΈΝΟΣ 3.ΟΟΟ ΜΕ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΌ ΠΟΝΤΆΡΙΣΜΑ. ΤΟΥ ΕΝΌΧΛΗΣΑ ΣΤΟ LIFECHAT KAI TO CALLBACK ΑΡΚΕΤΈΣ ΦΟΡΕΣ.ΜΟΛΙΣ ΤΟΥ ΑΝΈΦΕΡΑ ΌΤΙ ΈΣΤΕΙΛΑ ΕΜΑΙΛ ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΠΑΙΓΝΊΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΉΣΩ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΚΆΠΟΙΟ ΕΛΕΓΧΟ… ΜΟΥ ΈΚΑΝΑΝ ΦΡΑΓΉ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌ ΜΟΥ ΑΜΈΣΩΣ. ΜΆΓΚΕΣ ΠΑΊΧΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΌΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΈΣΕΙ ΑΛΛΆ ΜΑΚΡΥΆ ΑΠΌ ΑΥΤΟΎΣ ΤΟΥ ΠΣΕΥΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΛΈΝΕ ΌΤΙ ΕΠΙΣΤΡΈΦΟΥΝ 96.ΤΙΣ100 ΣΤΑ ΦΡΟΥΤΆΚΙΑ ΚΑΙ ΆΚΟΥΣΟΝ ΆΚΟΥΣΟΝ ΤΟΥ ΕΛΈΓΧΕΙ Η ΑΡΜΌΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΕΛΈΓΧΟΥ ΤΙΣ ΜΆΛΤΑΣ…….ΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤ ΚΛΕΦΤΕΣΣΣΣ.

  17. Στην στοίχημαν έχουν βρει άλλο τρόπο να σε κλέβουν…ενώ έπαιζα φρουτάκια και κέρδισα γύρω στα 100 ευρώ ξαφνικά άρχισε να μου τρώει τα χρήματα συνεχόμενα χωρίς να δίνει κάποιο ποσό και όταν έφτασα κοντά στα 30 ευρώ βγήκα στο λόμπυ και είδα ότι ήμουνα εκτός συνδέσης…ενώ αυτό μου έτρωγε κανονικά τα χρήματα..
    Έχει γίνει και στο παρελθόν και το πέρασα για ένα απλό συμβάν…επικοινώνησα μαζί τους κει μου απάντησαν ότι δεν έχω παίξει το συγκεκριμένο παιχνίδι καθόλου και ότι μπορώ να δω και τις κινήσεις..
    Και γυρνάω στο λογαριασμό μου και δεν ανοίγει η φόρμα με τις κινήσεις. Μιλάω μαζί τους και μου λένε ότι έχει πρόβλημα ο υπολογιστής και μπαίνει η κοπέλα μου στο δικό της και το ανοίγει απευθείας…
    Τους στέλνω μήνυμα και την ώρα που βρήκαν τα δύσκολα κόβουν την συζήτηση από Τσατ. Ξανά στέλνω και μου λένε να μου στείλουν ένα Λίνκ να ανοίξω και καλά και μου βγάζει error 500.
    Τους το λέω και μου λένε πάλι ότι θα μπουν στο σύστημα…

    1. Καλησπέρα φίλε Γιάννη,

      Το πρόβλημα σου ομολογώ πως δεν το έχω ξανά ακούσει.

      Είναι πολύ πιθανό πάντως να έχει πρόβλημα ο υπολογιστής σου.

      Σου προτείνω να καθαρίσεις τα cookies και το cache του browser σου και να ξαναπροσπαθήσεις. Πάτησε CTRL + SHIFT + DELETE για να το κάνεις πιο γρήγορα.

      Για οποιοδήποτε πρόβλημα επικοινώνησε μαζί μας. Αν συνεχιστεί το πρόβλημα σου θα έρθουμε σε επαφή με τον stoiximan για να λύσουμε το πρόβλημα!

  18. Καλημέρα και απο εμένα,
    Επειδη εμενα μου αφαιρεσανε περιπου 4.000 ευρω μου κλεισανε τον λογαριασμο και η απαντηση τους ειναι οτι αποφασισαν να μου ακυρωσουν την στοιχηματικη μου δραστηριοτητα εδω και εναν μηνα πισω, θα ηθελα να τονίσω οτι αυτα δεν ειναι αερολογίες και υποθετικά σενάρια, ειναι η πραγματικότητα. Μου γράφουν οτι έχω αποδεχτεί τους όρους και οτι ενας απο τους όρους τους λέει ξεκάθαρα οτι η εταιρεια stoiximan.gr εχει δικαίωμα κατα απόλυτη κρίση της να σου κλείσει τον λογαριασμό και να αφαιρέσει όλα τα χρήματα απο μέσα. Το “πάτημα” τους είναι η υποψία πολλαπλών λογαριασμών. Δεν έχω αλλον λογαριασμό και δεν μιλάω για bonus. Μετα απο 2 μιση χρόνια χιλιάδων στοιχηματων μολις αρχισα να κερδιζω απανωτά μου κανανε αυτο που δεν πιστευα ποτε. Τα χρηματα που ειναι μεσα στον λογαριασμο ειναι δικα μου και οχι του stoiximan για να κανει οτι θέλει. Οποιος καταθέτει στον stoiximan ας έχει υποψιν του την δικη μου περίπτωση. Οποιος θελει να μου ζητήσει αποδείξεις εχω τα παντα. Εχω φυσικά κανει ολες τις καταγγελίες σε όλους τους αρμόδιους φορείς και αναμένω.

  19. Mου αφαιρέσανε περίπου 4.000 ευρώ μου κλείσαμε τον λογαριασμό και η απάντηση τους είναι ότι αποφάσισαν να μου ακυρώσουν την στοιχηματική μου δραστηριότητα εδω και αρκετό καιρό πίσω (από τις 19/02/2019). Μου γράφουν ότι έχω αποδεχτεί τους όρους και ότι ένας από τους όρους τους λέει ξεκάθαρα ότι η εταιρεία stoiximan.gr έχει δικαίωμα κατά απόλυτη κρίση της να μου κλείσει τον λογαριασμό και να αφαιρέσει όλα τα χρήματα από μέσα. Στην απάντηση τους μιλάνε για όρους που αναφέρονται στην υποψία πολλαπλών λογαριασμών. Δεν έχω άλλον λογαριασμό και είναι ξεκάθαρο ότι προσπαθούν να βρουν τρόπο να μη μου δώσουν τα χρήματα μου. Μετά από 2 μίση χρόνια εκατονταδων για να μην πω χιλιαδων στοιχημάτων μόλις άρχισα να κερδίζω απανωτά μου έκαναν αυτό που δεν πίστευα ποτέ , το να κλεψουν κυριολεκτικα τα χρηματα μου.

  20. Καταρχας να ζητησω συγνωμη που ξανα ανεβασα το ποστ δεν ξερω πως να το σβησω δεν θελω προφανως να σπαμαρω και να γινομαι κουραστικος. Λαμπρο σευχαριστω παρα πολυ , εστω και μια γνωμη θετικη προς εμενα ειναι για μενα ψυχολογικη βοηθεια. τα πραγματα ειναι σε επιπεδο συναγερμου. το ποσο που μου κλεψανε ειναι τεραστιο για μενα και για την οικογενεια μου, ισως για την εταιρεια να ειναι ψιχουλα αλλα για σκεφτειτε να το κανει αυτο πχ σε 200 300 ατομα που ισως να αποτελεσουν το ελαχιστο κομματι κερδισμενων στο συνολο στοιχηματικης δραστηριοτητας. δλδ δε φτανει που τα παιρνει απο οσους χανουν…να τα παιρνει και απο αυτους που κερδιζουν? για οσους θελουν να επικοινωνησουν μαζι μου , εχω ολες τις αποδειξεις και θα ηθελα φυσικα καθε βοηθεια προκειμενου να ενημερωθουν οσον το δυνατον περισσοτεροι γιατι αυτο που μου συνεβη δεν ειναι απλα απιστευτο αλλα τρομακτικα επικινδυνο!!! ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΑ ΧΑΣΩ ΤΑ ΕΧΑΣΑ Κ ΑΜΑ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΔΕ Κ ΔΕΙΝΑ ΟΡΟ. ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ! ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ…ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΥΣ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΙ!!!

  21. μου εχουν κανει μονιμη φραγη και εκαναν κατασχεση τα χρηματα. τι να μου δωσουν αφου ειναι κλεφτες!! εχω στοιχεια και αποδειξεις.
    οποιος θελει ας επικοινωνησει μαζι μου

  22. Άκου κει σου κατάσχεσαν τα λεφτά λες και έκανες ληστεία αυτοί είναι ικανοί να μας κλείσουν και φυλακή χα χα άμα κερδίσουμε. Τα παιδιά στο support ευγενεστατα και μορφωμενα αυτοί κρατάνε την εταιρεία ζωντανή. Τώρα αυτοί που κάνουν κομαντο εκεί πως πήραν αυτή την απόφαση για 4000 να μη στα δώσουν απαράδεκτοι δεν τους κόβει το μυαλό έχουν θέματα. Εσύ Αργύρη αν μπορείς επικοινώνησε μέσω οποίο τρόπο βρεις με τον κ. δασκαλακη που είναι μέτοχος καλός άνθρωπος είναι πιστεύω θα σε δικαιώσει και πες του ότι θα συνεχίσεις να παίζεις στον στοιχημαν αν σε δικαιώσει. Εγώ αυτό θα έκανα.

  23. Megaliteri apateones apo stoiximan den uparxi proton sou dinoun sthn arxi kapia xrimata etsi na glikathis kai meta sta pernoun piso kai me to parapano. Εntometaksi paizo 1,5 xrono kai exo kani 2 analipsis olo kai olo kai aftes opos eipa sthn arxi mia pira 600€ kai thn deuteri fora pira 400€ molis eginan aftes h 2 analipsis den exo ksana kerdisi tsakisto euro. Εpeze toso orea sthn arxi kai pleon to idio paixnidi pou paizo kai epeza den exei kamia sxesi les kai to litourgoun xeirokinita den plironi kan diladi ekei pou sou edine to bonus gia ths peristrofes mporei mia mera na metriso kao 20 kai 25 astoxies na mou dini mono ta 2 anti ta 3 gia na gini h bonus peristrofi oste na plirothis kai h plaka einai oti oses fores vgali telos panton afto to bonus dini kati astia posa tou tipou 3€ kai merikes fores kai tipota mporoun na ta elexoun pragmatakia ginete afto na to xakaroun den einai dunaton na xano kathe mera se opio dipote paixnidi cazino h vegas imarton pia den litourgi kanena paixnidi?? Afou mou edose den mporoun na ksana dosoun h apateones???

  24. η κατάσταση Έχει ξεφύγει γενικώς δεν θα έπρεπε καν να υπάρχουν αυτές οι εταιρείες Το μόνο που κάνουν προσβάλλουν το IQ του καθενός με γνώμονα πάντα ότι ο τζόγος είναι εθιστικός 100% για το λόγο αυτό προτείνονται δήθεν προγράμματα από το ΚΕΘΕΑ η απεξάρτηση του η κάθε εταιρία προσπαθεί με οποιοδήποτε τρόπο ανάλογα με την πεκτικοτητα του καθενός όσο μιλάμε για καζίνο να ερεθίσουν τον πελάτη. Μετά από εμπειρία σε πάρα πολλές στοιχηματικές όλες λειτουργούν κάτω από έναν κανόνα δημιουργούν κλίμα ψευδαισθήσεις είτε δίνοντας κάποια χρήματα ως Νίκη και μετά φυσικά σου τα παίρνουν με το γάντι Θα ήθελα πάρα πολύ όσοι πιστεύετε ότι αυτοί Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν να υπάρξει μία ομαδική καταγγελία για να μπορέσει Ίσως να συμμορφωθεί μία κατάσταση καμία προστασία προς τον πελάτη καμία δικαιοσύνη έχω πάρα πολλά screenshot στην κατοχή μου και ατελείωτες ώρες παιχνιδιού στο καζίνο online εταιρειών όσοι φίλοι θέλετε και πιστεύετε στην απάτη Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μου να φτιάξουμε μία ομαδική καταγγελία με δικηγόρους

  25. Καλησπέρα μετά από πρακτικότητα και εμπειρία σε πάρα πολλές online στοιχηματικές εταιρίες έχω να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου που πραγματικά παίζουμε με το IQ του καθενός και τον εθισμό του τζόγου που είναι εξίσου δυνατός με βαριάς χρήσης ναρκωτικά για αυτό και προτείνεται η απεξάρτηση του στο ΚΕΘΕΑ με γνώμονα πάντα αυτό οι εταιρείες σου δίνουν κάποιο μικρό ποσό το οποίο φυσικά στο παίρνουν πίσω με το γάντι Γιατί αυτός είναι ο σκοπός τους δεν δίνει κανένας λεφτά αυτές οι εταιρείες φτιάχτηκαν για να κερδίσουν πάρα πολλά χρήματα φυσικά προστατεύονται Και φυσικά υπάρχουν όλα τα στοιχεία υπέρ τους έτσι ώστε να μην μπορεί κανείς να τους αγγίξει Φυσικά και θα σου δώσουμε κάποια χρήματα στην αρχή για να μπορέσουμε να σε κάνουν πελάτη τους διαφορετικά πως θα το καταφέρουν αυτό αλλά εφόσον δούνε ότι αρχίζεις και εθίζεσαι σου το τραβάνε πίσω όλα Μέχρι όσο αντέχει στην καταστροφή εγώ Θα πρότεινα μία μαζική καταγγελία διότι δεν θα έπρεπε καν να υπάρχουν Ή τουλάχιστον Θα έπρεπε να υπάρχει μία προστασία του πελάτη η οποία είναι πλασματική και στην πραγματικότητα δεν υπάρχει έχω πάρα πολλά screenshot με συζητήσεις από υπαλληλους και μπορώ να διαβεβαιώσω ότι το καζίνο είναι 96% κλέψιμο και όχι απόδοση κερδών Τώρα φυσικά οι άδειες και τα λοιπά βγήκανε γιατί πολλοί θέλουν να κερδίζουν Μέσα από αυτό . Επίσης όλες οι εταιρείες βαδίζουμε με τον ίδιο σκοπό μη γελιέστε

  26. Είναι οι χειρότεροι….
    Κλείνουν παιχνίδια για μα μην γίνονται cash out..πολλές φόρες…σήμερα ήταν η τελευταία φορά για μένα και για πολλούς φίλους μου….ντροπή τους…όπως ξέρουμε να χάνουμε να ξέρουν και αυτοί τι το cash out είμαι ένας τρόπος παιχνιδιού…δεν κλείνεις τα παιχνίδια από το 75 έτσι για πλάκα

  27. Διαπιιστωνοντας οτι κατι βρωμαει υπεβαλα επισημα αιτημα στο στοιχημα να μην μου επιτρεπει να παιζω πανω απο 150 ευρω την ημερα. Δεν εκαναν τιποτα!!! με αφηναν να χανω 700-1500 ευρω καθε μερα μεχρι που με εγδαραν. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;;;;ΑΥΤΟ ΔΙΗΡΚΕΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΟΥ;;;; ΑΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΙΑ.

  28. Γεια σου Γιωργο προς απαντηση σε αυτα που λες πιο πανω συμφωνω εν μερη εννοειται οι στοιχηματικες εταιρειες δεν ειναι φιλανθρωπικα ιδρυματα Εδω βρε φιλε πας σε μαγαζια της περιοχης σου για ποτο η καφε μετην παρεα σου και κοιτανε μονο πως να σου τα αρπαξουνε σπανια σε κερνανε και να και εμας βεβαια σου φορτωνουνε ολο το ΦΠΑ να πληρωσεις με ξερεις αποδειξεις της πλακας και μετα βριζουνε το κρατος για την φορολογια εμεις οι ιδιοι φταιμε βεβαια και μετα το κρατος Και θα σου δωσουνε χρημα οι εταιρειες εννοειται πως οχι εδω δε σιυ δινουνε τα αδερφια σου και προβλημα να εχεις λεμε τωρα ετσι.Παιξε καλυτερα 5 ευρω στοιχημα σεωαξιοπιστη εταιρεια βεβαια παρα τσιγαρο και ποτο Τον μηνα ειναι 150 ευρω δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχεις επιστροφες χρηματων αν παιξεις εξυπνα.Τι θες να τρεχουμε στον Οπαπ με τον καθε ενα εκει μεσα οθτε προγνωστικα δεν μπορεις να διαβασεις ασε αλλος βριζει τα θεια για το κνο για ολα καλυτερα στο κινητο σου και αν σε πιανει εθισμος να πας κοντρα ολα εθισμος ειναι εξαλλου παμε κοντρα παιζουμε ηρεμα.Ξερω ο Οπαπ ειναι αξιοπιστος οσα να κερδισεις θα σου τα δωσει Οι εταιρειες εχουν θεμα για αυτο να εχεις εναν ενεργο λγαριασμο οχι 10 ετσι εθιζεσαι μετα και να μην βρισκουν να πατησουν οι εταιρειες στο να μην σε πληρωσουν και αν εχεις δικιο α το βρεις δυστυχως σα δικαστηρια αν καποιο ποσο δεν στο δινουνε.Μετα προσεξε μην νομιζεις πληρωνουνε και οι εταιρειες Εκατομμυρια ευρω σε μας παιχτες πολλες φορες περνανε παρα πολλα ματς με σκορα 3-3.ειναι παιχτες που παιζουνε καθημερινως μονα ματς 2.000 η 10.000 ευρω τους τα ακουμπανε κανονικα οι εταιρειες για αυτο μετα αναγκαζονται και τσιγγουνευονται και 5 ευρω μπονους να. Μας στειλουνε.Αστο το καζινο ειναι φτιαγμενο να τρωει δινει βεβαια πολλες φορες αλλα δεν γινεται να δινει συνεχεια.Αρα παμε κοντρα στον εθισμο και παιζουμε ηρεμα απο το κινητο κανεις και την ψυχαγωγια σου και με λιγα λεφτα μπρεις να κερδιζεις.Να εισαι καλα φιλε

  29. Παίζω στοιχημαν έπαιξα ένα αρκετά μεγάλο ποσό σε ένα αγώνα NBA που όμως πάτησα μόλις είχα ένα μικρό κέρδος Cash out… Εκείνοι δεν το ενέκριναν και ισχυρίζονται πως δεν έγινε αίτημα για κλείσιμο του στοιχήματος… Με κατηγόρησαν για στημένα παιχνίδια και μου κλείδωσαν το λογαριασμό… Μπορεί κάποιος να βοηθήσει??

  30. Γεια σου γιωργο.Να μην παιζεις μεγαλα ποσα δεν χρειαζεται θα κερδισεις 10 φορες 1000 θα χασεις δεν μπορει μια εταιρεια να σε κατηγορησει για στημενα θα φαει μηνυση για συκοφαντια ποιος εισαι εσυ προεδρος του ΝBA?Παιρνεις τηλ απο ελλαδα αμερικη και τους λες πως να παιξουν χα χα τι σου ειπανε αυτα κανουν και χανουν παιχτες.Επαιζα και εγω στην stoiximan δε λεω κανονικα με πληρωναν ουτε αγορες που τις μπουμπουναγα στο σταυρο δεν τις κλειδωνανε τζακ ποτ πηρα αλλα τα γ…..ολα δεν τα σεβαστηκα φταιμε και εμεις γιωργο.Ενα θα σου πω ηbet365 ειναι τα μεγαλυτερα υπουλα λαμογια δεν παιζω εκει κουτε θελω να παιξω απο φιλους μου που ξερω μολις κερδιζανε τους πηρε ο ψυχιατρος της bet365 να τους προφυλλαξει και καλα στενοχωρευτηκε η bet365 να μην εθιστουνε αλλα οταν χανανε δεν εθιζοτανε ουστοδιαολo απο δω τα καθικια.αΚαλυτερη ηstoiximan απλα τα παραπονα των παιχτων της bet365 δεν τα γραφουνε δεν τα λενε και των αλλων εταιρειων εχει φαει τετοια δυσφιμηση η stoiximan μεχρι και οι γατες την πηραν χαμπαρι.Αν πας αλλου οχι bet365 και να παιζεις λιγα ποσα λιγα χρηματα να κανειςτο χαβαλε σου.Τωρα πιες το μετο ζουμι σου και ευχομαι η τυχη να σου τα δωσει ξανα

    1. Λάμπρο τα λές όλα σωστά για την ΒΕΤ365 .Όταν παίζεις κουτουρού και χάνεις δεν τους νοιάζει τίποτα . Μόλις δούνε ότι λογικεύεσαι και κάπου κάπου κερδίζεις και δύσκολα χάνεις σου κλείνουν τον λογαριασμό ξαφνικά και σου λένε να συμπληρώσεις ένα ερωτηματολόγιο για εθισμό επειδή αφιερώνεις πολύ χρόνο στο στοίχημα δήθεν , ενώ τάχα μου θα σε πάρει τηλέφωνο και ένας ειδικός της εταιρείας για να συζητήσετε το πρόβλημα σου…… Θα σε καλέσει σε ανύποπτο χρόνο μια φορά και αν δουλεύεις ή δεν μπορείς να απαντήσεις για κάποιο λόγο και χάσεις την κλήση δεν σε είδαν ξανά δεν σε ξέρουν . Τώρα τελευταία μάλιστα οι κουτοπόνηροι στην κωλοεταιρεία αυτή στην αρχική τους σελίδα με το live αν δεν κάνεις login δεν μπορείς να έχεις ενημέρωση και λεπτομέρειες χρόνου γεγονότων ενώ πολλές από τις λειτουργίες που ίσχυαν στο live δεν υπάρχουν πια χωρίς login . Μακριά λοιπόν από την bet365 . Όσο για την stoiximan η μεγαλύτερη απάτη τους είναι ότι κλείνουν το live και επομένως την δυνατότητα να κάνεις cash out όποτε θέλουν και ειδικά αν ένα στοίχημα σου πλησιάζει στην επιτυχία . Και το κάνουν συχνά . Οπότε , τους αξίζει και αυτούς μαύρο και ένα καλό ξεφτίλισμα

  31. Σβησε και το τελευταιο προσφατο μηνυμα που εγραψα με την πρωτη ευκαιρεια σβηστο το εγραψα να το δει πιο πανω ο γιωργοςμια ιδεα ο γιωργος να παιζει πιο λιγα χρηματα.Σου προτεινω αυτα να λες και εσυ στους παιχτες ειτε παιζουν καχινο ειτε στοιχημα.Εσυ παντως διαγραψετο ευχαριστω να εισαι καλα

  32. Λοιπόν παιδιά καλησπέρα να σας πω και εγώ την εμπειρία μου στο στοίχημαν Παίζω περίπου δυόμισι χρόνια και κυρίως παίζω παιχνίδια του καζίνο το pharaohs daughter Πιο πολύ στην αρχή για να με γλυκάνει μου έδωσε περίπου 1000 € μετά δεν μπορείτε να φανταστείτε τι κλέψιμο μου κάνανε ότι έπαιζες αυτό το παιχνίδι δεν έδινε πίσω 1 € έπαιζα με 1 € το spin με 2 € με 5 € με 10 €Όταν έπιανες μπόνους με μεγάλο ποσό ή δε σου έδινα τίποτα η σε πέταγε εξω Και έλεγε σφάλμα σύνδεσης χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα εγώ και όταν προσπαθούσα να συνεννοηθώ μαζί τους ή απάντησε τους μετά από μια βδομάδα ήτανε ότι τα οκτώ free spin 10 € το spin θα κέρδιζα 96 € Έτσι μου είπανε και τους εξήγησα του λέω άρα ελέγχεται και ξέρετε τι θα δώσει πρώτου ολοκληρωθούν οι γύροι πως υπολόγισαΤα τα 96 € Δεν μου απάντησαν ποτέ πιο μεγάλο κλέψιμο δεν υπάρχει έχω περιστατικά να σας πω που να γράψουμε βιβλίο είμαι χαμένος περίπου πέντε χιλιάρικα και κάνω μεγάλη προσπάθεια με τον εαυτό μου γενικά ένα μην παίζω καθόλου και το’χω αραιώσει πάρα πολύ γιαυτό σας συνιστώ μακριά από αυτήν την εταιρία!!!

  33. Έπαιξα ένα αγώνα με αμφισκορο την στιγμή που το παιχνίδι ήταν 0-1σε απόδοση 2,02 και μου το πλήρωσαν με 1,18 με την δικαιολογία ότι ήταν λάθος απόδοση, και φυσικά δεν δέχονται τίποτα ούτε απάντηση στα τόσα mail μου

  34. Αν ολες αυτες οι καταγγελιες εφταναν γραπτως στους Πρωθυπουργο, Υπουργο αναπτυξης, Υπουργο Οικονομικων και στη επιτροπη παιχνιων, τοτε θα υπηρχε καποιο αποτελεσμα. Ποσοι απο ολους εσας κανατε καταγγελια ?

  35. Επισης να αναφερω την δικη μου εμπειρια απο το black Jack της Stoiximan. Η ντιλερ ειχε ενα σερι νικων με 18 και 19, και αμεσως μετα εβγαλε 3 σερι “21”. Μου κοστισε μονο 60 ευρω το μαθημα. Εφυγα τρεχοντας.

  36. 5 XRONIA ΤΩΡΑ!!!
    5 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΝΙΚΗ Κ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΧΑΜΕΝΟΣ!!!
    ΠΙΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ STOIXIMAN
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΕΚΑΝΑ ΠΑΙΧΤΙΚΑ!!! ΜΙΑ !!!
    ΚΕΡΔΙΣΑ ΕΝΑ ΤΖΑΚ ΠΟΤ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΜΟΥ !!! ΤΑ ΠΟΝΤΑΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ Κ ΜΕ ΓΑΜΗΣΑΝΕ Κ ΠΑΛΙ…
    ΠΟΤΕ ΠΑΙΧΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΕ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΤΑ…
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΧΑΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΙΞΩ
    ΟΤΙ Κ ΝΑ ΛΕΤΕ Η STOIXIMAN ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ EVER ΣΤΟ ΧΩΡΟ
    ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΖΑΚ ΠΟΤ Κ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!!!
    ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ Κ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ …
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΕ ΒΟΥΛΑ
    ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ STOIXIMAN
    TO ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ

  37. Καλησπέρα παίζω στη stoiximan και έκανα ανάληψη 13/9/2021 και ακόμα και σήμερα 27/09/2021 δεν έχουν μπει τα χρήματα . Η εταιρεία κατηγορεί την τράπεζα και η τράπεζα την εταιρεία .. επειδή πήγα στην τράπεζα μου είπαν πως τα χρήματα στην κάρτα φενονται σαν (πάγια εντολή η οποία δεν έχει πληρωθεί ακόμα δηλαδή πληρώνει η stoiximan οπότε γουσταρει ) ( στην εθνική τράπεζα όλα αυτά ) με κάθε επιφύλαξη αλλά και πάλι ας πούμε ότι φταίει η τράπεζα για ποιο λόγο να το ανέχεται αυτό η stoiximan .. σε άλλες στοιχήματικες δεν είχα πρόβλημα … Επίσης είναι άσχημο μόλις καταθέτω να μου αφερουνται κατευθείαν από τον λογαριασμό και όταν κερδίζω να τα δίνουν οπότε γουστάρουν …

    1. Καλησπέρα τελικά τι έγινε με εσάς τότε ;
      Αντιμετωπίσω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα τώρα
      Παρακαλώ απαντήστε μου

  38. Ρε ούτε καν για να παίξω έβαλα 200€ και δεν ανέβηκε ούτε 10€ είναι μεγάλη απατεώνες λες και τα χρήματα τα χρωστάμε

  39. Ρε παιδια τι να πω? Εγω ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με το στοιχημαν. Οσες φορες κερδισα κι.εκανα αναληψη τα χρηματα σε λιγες ωρες ηταν ατο λογ/σμο μου. Παραδειγμα χθες κερδισα 1000 ευρω. Εκανα την αναληψη στις 12 το βραδυ κ το πρωι στις 8 ηταν στο λογ/σμο μου.

  40. Καλησπερα σας. Θα σας πω μια κλοπή που μου έγινε σήμερα πρωι σε τραπεζι μπλακ τζακ στην bwin σε ελληνικό τραπέζι της playtech. Εχω παρει φυλο 10 και δευτερο φυλο μου δίνει Άσσο (μπλακ τζακ) η ντιλερ με όνομα Avgi δεν σκαναρε τον Άσσο και μου δίνει και τρίτο φυλλο ένα τρία. Το συστημα δείχνει 13 . Βάζει επιμελώς το τρία ακριβώς πανω στον Άσσο. Γράφω στο μήνυμα ότι έχω μπλακ τζακ και τι συμβαίνει. Συνεχίζει τις πασες και τελειώνει ο γυρος. Λέω να φωνάξει τον υπευθυνο και τον φωνάζει, παραδεχεται ότι έκανε λάθος και ότι είχα μπλακ τζακ. Μου είπε ότι θα μου δώσουν τα χρήματα. Τίποτα δεν έγινε, και μου έστειλαν e mail ότι το συστημα ήταν σωστό. Η κλοπή στο μεγαλείο της, με τη ντιλερ να ζητάει συγνώμη και εγώ να την κράζω. Τα λεφτά?
    Κλέφτες μπροστά στα μάτια μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα, τις προσφορές* και τα live παιχνίδια που κυκλοφορούν!

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ